Παναθηναϊκός : Ο Μπόλονι προετοιμάζει τον Αλεξανδρόπουλο για το ντέρμπι

Ο Μπόλονι προετοιμάζει τον 19χρονο αμυντικό χαφ του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος εντυπωσίασε με την απόδοση του στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, επιτρέποντας στον Παναθηναϊκό να ανακτήσει τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής. Η διαφαινόμενη απουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη από το κυριακάτικο παιχνίδι, ξαναφέρνει στο προσκήνιο τον Αλεξανδρόπουλο. Ο 19χρονος αμυντικός χαφ αναμένεται να αρχίσει στην ενδεκάδα στο αθηναϊκό ντέρμπι, ως παρτενέρ του Μαουρίσιο.

Βέβαια, αυτή τη φορά τα δεδομένα είναι διαφορετικά… Ο Αλεξανδρόπουλος δεν θα αιφνιδιάσει ερχόμενος από τον πάγκο, αλλά θα παίξει βασικός. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να προσεγγίσει αλλιώς το ματς και να διαχειριστεί τις δυνάμεις του.

Ο Λάζλο Μπόλονι γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τον ποδοσφαιριστή του. Ο Ρουμάνος προπονητής μιλάει με τον Αλεξανδρόπουλο αυτές τις μέρες και του δίνει οδηγίες για την αναμέτρηση της Κυριακής. Ο Μπόλονι θέλει ο Αλεξανδρόπουλος να… εντυπώσει τις εντολές του και να μην παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό του ή το ρυθμό του ματς.

Το ιδιαίτερο φροντιστήριο του Μπόλονι στον Αλεξανδρόπουλο είναι καθημερινό και θα ενταθεί από την Παρασκευή, εφόσον οριστικοποιηθεί η απουσία του Κουρμπέλη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από