Παναθηναϊκός : Το ροτέισον στη μεσαία γραμμή ανοίγει

Βιγιαφάνιες, Αλεξανδρόπουλος, Αγιούμπ και Μπουζούκης τέθηκαν στην κατάλληλη στιγμή στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι.

Αρχίζουν και αυξάνονται ποσοτικά οι επιλογές που έχει ο Λάζλο Μπόλονι στη μεσαία γραμμή. Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στο οποίο ο Ρουμάνος προπονητής αναγκάστηκε να πορευτεί με το δίδυμο των Δημήτρη Κουρμπέλη και Μαουρίσιο στον «άξονα», πλέον υπολογίζει και άλλους ποδοσφαιριστές. Η άνοδος ή η ενσωμάτωση τους ήρθε στο κατάλληλο τάιμινγκ, διότι ο Κουρμπέλης νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, απόρροια της καταπόνησης, ενώ και ο Μαουρίσιο έχει ανάγκη από ξεκούραση μετά από τα συνεχόμενα παιχνίδια και την έλλειψη προετοιμασίας.

Πρώτος και καλύτερος ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έπαιξε βασικός εναντίον του Παναιτωλικού και παρότι δεν έχει ρυθμό, «γλύκανε» την ανάπτυξη του Παναθηναϊκού. Ο Βιγιαφάνιες είναι ο πιο ποιοτικός μέσος του ρόστερ και κανένας άλλος δεν διαθέτει τα δημιουργικά χαρακτηριστικά του.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος απέδειξε στο ντέρμπι των αιωνίων ότι είναι ένα αξιόπιστο «εξάρι» και έδωσε τη δυνατότητα στον Κουρμπέλη να ξεκουραστεί. Ο Μπόλονι διαπίστωσε στο Φάληρο ότι ο Αλεξανδρόπουλος θα αναπληρώσει τον αρχηγό, εάν λείψει στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ή θα λειτουργήσει ως τρίτος χαφ, στο ενδεχόμενο που ο προπονητής προτιμήσει το 4-3-2-1.

Τέλος, ο Μπόλονι έδωσε χρόνο στο ματς με τον Παναιτωλικό στους Γιασίν Αγιούμπ και Γιάννη Μπουζούκη. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξέρει ότι στην παρούσα φάση οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα δώσουν πολλά πράγματα, αλλά εκείνος προσπαθεί να τους επανεντάξει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Αγιούμπ ξαναβρίσκει τα πατήματα του μετά την αποθεραπεία από τον τραυματισμό του, ενώ ο Μπουζούκης αναζητά την αυτοπεποίθηση του. Ωστόσο, αμφότεροι έχουν την ποιότητα να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό και να ανοίξουν το ροτέισον του Μπόλονι, αφού με λίγους μέσους δεν πρόκειται να βγει η σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από