Τόνσο: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας με τον Παναθηναϊκό»

Ο Τόνσο σε δηλώσεις του μετά το ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ και την ήττα της ομάδας του αναφέρθηκε στο επικείμενο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τόνσο μίλησε στο Arcadia 93.8 για το παιχνίδι και την ήττα με τον «δικέφαλο του βορρά», τονίζοντας πως τα ατόμικά λάθη στοίχησαν στον Αστέρα Τρίπολης.

Επίσης είπε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική στη Τρίπολη, πως η ομάδα του πρέπει να κερδίσει για να δώσει χαρά στον κόσμο της

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόνσο:

Για την ήττα στην Τούμπα: «Ηταν για μας μια δύσκολη κατάσταση. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο προσπαθήσαμε και με κάποια ατομικά λάθη βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2 τέρματα. Απο εκεί και πέρα ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Ωστόσο νομίζω πως η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν βελτιωμένη και ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι από αυτό».

Για την ατάκα του προπονητή τους πως δεν φοβάται τίποτα: «Εγώ θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου σε αυτό που είπε. Είναι πράγματι γεγονός ότι η ομάδα έχει δείξει πολλά νεύρα τον τελευταίο καιρό. Πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι υπάρχει πάρα πολύς χρόνος. Μπορεί να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας. Και δεν μιλάμε για τα παιχνίδια που ακολουθούν στο μέλλον αλλά για αυτό που ακολουθεί αμέσως μετά. Η ομάδα πρέπει να ηρεμήσει, να προπονηθεί ακόμα περισσότερο να μπορέσει να συγκεντρωθεί και έτσι να διεκδικήσει ότι καλύτερο από όλους τους υπόλοιπους αγώνες. Ολοι οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα έχουν πίστη και εμπιστοσύνη και ο ένας για τον άλλον αλλά και όλοι για τεχνικό επιτελείο. Πιστεύω πως η εικόνα θα βελτιωθει».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Γνωρίζουμε ότι παίζουμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο ο οποίος μάλιστα προέρχεται και από ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα. Ομως, το παιχνίδι παίζεται έντεκα εναντίων έντεκα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα αγωνιστικά και ψυχολογικά για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εξάλλου παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να δώσουμε τη χαρά της νίκης στους φιλάθλους μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μέχρι τέλους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από