Άρης: Λήξαν το θέμα του Γκαρσία

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μίλησε με τους Θόδωρο Καρυπίδη και Άκη Μάντζιο μετά το τέλος της προπόνησης.

Ο Ματέο Γκαρσία συναντήθηκε μετά το τέλος της προπόνησης με τους Θόδωρο Καρυπίδη και Άκη Μάντζιο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έδωσε εξηγήσεις στον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ και τον προπονητή του για την καθυστέρηση στην επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη, μετά την εορταστική του άδεια. Τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής έπεισαν τους ανθρώπους του Άρη και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Ο Γκαρσία όπως και ο Σάσα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και θα τεθούν από αύριο στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν και σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας στη Λαμία (04/01, 19:30).

Ο Τζέιμς Τζέγκο συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ ο Εργκυς Κάτσε ακολούθησε και πάλι κομμάτι του προπονητικού προγράμματος, το οποίο περιελάμβανε ενεργοποίηση, επιθετική τακτική, καθώς και παιχνίδι τακτικής.

Οι Ματέο Γκαρσία και Λούκας Σάσα, από την πλευρά τους, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα επανένταξης.

Αύριο, Πέμπτη, παραμονή Πρωτοχρονιάς, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί σε δύο γκρουπ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από