STOIXIMAN SUPERLEAGUE
Ο Άκης Μάντζιος προχώρησε σε δύο αλλαγές στην ενδεκάδα του σημερινού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Βόλο.
Ο Τζέιμς Τζέγκο και ο Ντάνιελ Μανσίνι είναι τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη στη σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Έλληνας τεχνικός παραττάσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Μπουσέ. Ο Σάκιτς στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Γκάνεα στο αριστερό, ενώ Ρόουζ και Μπεναλουάν είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Σάσα και Τζέγκο στα αμυντικά χαφ, ο Σίλβα δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Μανσίνι αριστερά και ο Γκάμα πίσω από τον Μάνο που ξεκινάει στη κορυφή της επίθεσης.
Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Λόπεθ, Γκαρσία, Ματίγια, Σούντγκρεν, Δεληζησης, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης.
MUST READ
Ελ Κααμπί ο έκτος: Ποιοι είναι οι άλλοι που ανανέωσαν με την υπογραφή του Βαγγέλη Μαρινάκη
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από