Δικαιώθηκε η ΑΕΛ στην προσφυγή για τα δελτία – Αναμένεται ορισμός του αγώνα με τη Λαμία

Ακόμα μία... σφαλιάρα της ΕΠΟ και απόλυτη δικαίωση για την ΑΕΛ και προσωπικά για τον Αλέξη Κούγια, που έκανε λόγω για στήσιμο της ομοσπονδίας προς την ομάδα του. Δεκτή έκανε το Διαιτητικό Δικαστήριο την προσφυγή της ΑΕΛ για την υπόθεση των 11 δελτίων και της ανάκλησής τους.

Πανηγυρική δικαίωση και μάλιστα με ομόφωνη απόφαση (ψήφοι 3-0) για την ΑΕΛ στην υπόθεση της ανάκλησης των δελτίων. Το Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή της ΑΕΛ κατά της απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ, η οποία είχε ανακαλέσει τα δελτία 11 ποδοσφαιριστών λίγες ώρες πριν τον αγώνα της Λάρισας με τη Λαμία, ο οποίος τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση. Δέχτηκε ομόφωνα και κατ’ ουσίαν την από 10.02.2021 έφεση της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της υπ’ αριθ. 408/2021 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών ΕΠΟ. Απέρριψε ομόφωνα κατ’ ουσίαν την από 16.02.2021 πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Λαμία υπέρ της ΕΠΟ και κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ».

Πλέον η ΑΕΛ θα πάει με τη συγκεκριμένη απόφαση στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League, το οποίο και την έχει καλέσει σε απολογία ως υπαίτια για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τη Λαμία. Οι βυσσινί θα ζητήσουν τον εκ νέου ορισμό και τη διεξαγωγή του αγώνα, κάτι που είναι πια το πιθανότερο σενάριο. Με την ΕΠΟ να βγαίνει και πάλι εκτεθειμένη στα μάτια όλης της φίλαθλης Ελλάδας και κυρίως των φίλων της Λάρισας.

Κατά την εκδίκαση ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι δέχεται ανήθικο πόλεμο ο ίδιος και η ομάδα του από τη στιγμή που ανέλαβε δικηγόρος των ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Έκανε λόγο και πάλι για μια εντελώς παράνομη απόφαση, τόνισε πως ενημερώθηκαν από τον Μπουτσικάρη ενώ πήγαιναν στο γήπεδο.

Επιπλέον τόνισε ότι ο ίδιος ο Βαγγέλης Γραμμένος του είπε πως ντρέπεται γι’ αυτή την απόφαση και τη διαδικασία και πως νόμιζε ότι θα τους ενημερώσουν.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από