ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης : Μείωσε σε 1-2 με όμορφο σουτ του Σιμάνσκι η ΑΕΚ (vids)

Η ΑΕΚ μείωσε σε 2-1 στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης με σκόρερ τον Σιμάνσκι και έβαλε ξανά στο παιχνίδι την Ένωση. Δείτε όλα τα γκολ του πρώτου ημιχρόνου

Η ΑΕΚ βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και μάλιστα με δυο τέρματα, όμως κατάφερε να μειώσει σε 2-1 πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν μόλις στο 16ο λεπτό με σκόρερ τον Λουίς Φερνάντεθ, ο οποίος με τη βοήθεια της τύχης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη για το 1-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Σουάρεθ μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 0-2 για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς με εντυπωσιακή κεφαλιά. Η ΑΕΚ όμως προσπάθησε να αντιδράσει πριν τη λήξη του πρώτου μέρους και τα κατάφερε.

Πιο συγκεκριμένα, στο 40ο λεπτό η Ένωση βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Σιμάνσκι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την όμορφη κάθετη πάσα του Τάνκοβιτς και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Τσιφτσή για το 2-1, ξαναβάζοντας στο παιχνίδι την ομάδα του προτού πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Τα γκολ του Αστέρα: 

Δείτε το γκολ του Σιμάνσκι:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από