Παναθηναϊκός : Διάθεσιμοι οι Σένκεφελντ και Καρλίτος, αργεί ο Σανκαρέ

Στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ (28/2) θα είναι οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Καρλίτος, ενώ ο Γιουνούς Σανκαρέ υπολογίζεται για τη ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (3/3).

Μετά την ήττα του από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (28/2) στη Λεωφόρο για την 24η αγωνιστική της Superleague. Σε ένα ματς που θα έχει στη διάθεσή του τους Μπαρτ Σένκεφελντ και Καρλίτος, αλλά όχι τον Γιουνούς Σανκαρέ.

Ο Λάζλο Μπόλονι έδωσε ρεπό την Τρίτη (23/2) στους ποδοσφαιριστές του και από την Τετάρτη (24/2) οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Ο Σένκεφελντ αναμένεται να πάρει μέρος στην προπόνηση, καθώς ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον αστράγαλο. Επίσης, θα επιστρέψει τόσο ο Καρλίτος όσο και ο Πούγγουρας που επίσης αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών και δεν είχαν ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο Αγρίνιο.

Αντιθέτως, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιουνούς Σανκαρέ, ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμα από θλάση. Ο Σενεγαλέζος θα απουσιάσει από το ματς με την Ένωση και γίνεται προσπάθεια να προλάβει τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΣ Γιάννινα (3/3) στη Λεωφόρο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από