Παναθηναϊκός : Φαβορί ο Μαουρίσιο για «εξάρι»

Ο Βραζιλιάνος είναι ο επικρατέστερος για να παίξει αμυντικός χαφ. Τα πλάνα του Μπόλονι για την ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τραυματισμός του Σεχ Νιας, σε συνδυασμό με τις απουσίες των Κουρμπέλη, Αλεξανδρόπουλου και Βέλεθ, αφήνει τον Λάζλο Μπόλονι χωρίς αμυντικό χαφ για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο επικρατέστερος για να καλύψει το κενό είναι ο Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος έχει παίξει στο «6» και έχει την εμπειρία και την αντίληψη για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης.

Η εναλλακτική του Ρουμάνου προπονητή είναι ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Ωστόσο, μόλις την Τετάρτη ο νεαρός μεσοαμυντικός δεν έπαιξε καλά εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Μπόλονι τον αντικατέστησε με τον Χουανκάρ. Επίσης, στη φετινή εμφάνιση του ως αμυντικός χαφ, ο Χατζηθεοδωρίδης δεν τα κατάφερε.

Στο σενάριο με τον Μαουρίσιο, θα τον πλαισιώσουν στη μεσαία γραμμή ο Σανκαρέ και ο Βιγιαφάνιες.

Κατά τ’ άλλα, ο Διούδης θα υπερασπιστεί την εστία, οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Σάντσες θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χουανκάρ το αριστερό άκρο.

Στην επίθεση, ο Ενγκμπακοτό θα είναι ο δεξιός εξτρέμ, ο Αϊτόρ ο αριστερός εξτρέμ και ο Ιωαννίδης θα αγωνιστεί στην κορυφή.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από