Γκαρσία : «Συγγνώμη, το φταίξιμο είναι δικό μου»

Ο Γκαρσία ζήτησε συγγνώμη για την τραγική εμφάνιση του ΠΑΟΚ και ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα που παρουσίασε ο Δικέφαλος στη Λεωφόρο.

Η συντριβή του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και το βαρύ 3-0 από τον Παναθηναϊκό προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις στο εσωτερικό των οπαδών του Δικεφάλου του Βορρά, με τον κόσμο της ομάδας να κατακλύζει τα social media και να «κράζει» άγρια παίκτες, διοίκηση και τεχνικό τιμ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, μετά το τέλος του αγώνα, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα, ζήτησε συγγνώμη για την τραγική εμφάνιση που έκανε ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και τόνισε ότι ο ίδιος ευθύνεται για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαρσία:

«Θεωρώ πώς στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ωστόσο  στην πρώτη τελική ενέργεια του Παναθηναϊκού κατάφερε και σκόραρε. Μετά κάναμε αλλαγές για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα, ωστόσο όταν γίναμε πιο απειλητικοί δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ», είπε αρχικά

«Eίναι αλήθεια ότι δυσκολευόμαστε πολύ στο να βρούμε την ισορροπία, προερχόμαστε από ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, μεσολάβησε η διακοπή των Εθνικών. Eμείς προσπαθήσαμε να δουλέψουμε πολύ σκληρά και να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να ζητήσω συγνώμη για αυτό το αποτέλεσμα το φταίξιμο είναι δικό μου».

Για το τι μπορεί να αλλάξει ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ που ακολουθεί: «Αυτό το παιχνίδι το αφήνουμε πίσω μας, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κάνουμε το παν για να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι του Κυπέλλου. Εκεί πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από