Άγριο κράξιμο σε Ιβάν από τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Μας παράτησες και εξαφανίστηκες…»

Άγριο κράξιμο σε Ιβάν από τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Μας παράτησες και εξαφανίστηκες…»

Πανικός επικρατεί στα social media του ΠΑΟΚ μετά τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με τον κόσμο της ομάδας να ξεσπά κατά της διοίκησης και του «εξαφανισμένου» Ιβάν Σαββίδη που έχει «παρατήσει την ομάδα στο έλεος».

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε μια ταπεινωτική ήττα στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό με 3-0, με τους ασπρόμαυρους σε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι να είναι κατώτερη των περιστάσεων και να χάνουν κι άλλο έδαφος στη «μάχη» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η εικόνα του Δικεφάλου του βορρά ήταν απογοητευτική, ενώ στο φινάλε του ματς θα μπορούσε να δεχτεί ακόμη περισσότερα τέρματα από την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, που όπου βρίσκει τον ΠΑΟΚ τον νικάει.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία βλέπει να απομακρύνεται η Ευρώπη, δεν βελτιώνεται και η εικόνα της και ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι έξαλλος, προκαλώντας έναν χαμό στα social media του συλλόγου μετά την ήττα και την εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι οπαδοί του Δικεφάλου του βορρά βράζουν κυριολεκτικά με τους πάντες στην ομάδα, όμως τα έχουν βάλει περισσότερο με τον εξαφανισμένο Ιβάν Σαββίδη, ενώ η μπάλα παίρνει και τον Πάμπλο Γκαρσία, με τους φίλους της ομάδας να ξεκαθαρίζουν πως δεν έχει θέση στον ΠΑΟΚ.

«Ομάδα παρατημένη από τον Ιβάν», γράφουν πολλοί οπαδοί των ασπρόμαυρων, ενώ κάποιοι εξ αυτών ζητάνε ακόμα και την αποχώρηση του από την ΠΑΕ μιας και δεν ασχολείται τη φετινή σεζόν, με το αγωνιστικό τμήμα να παραπαίει στη Superleague. Τα social media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν πάρει φωτιά μετά το νέο απίστευτο κάζο στη Λεωφόρο, με τους οπαδούς να καλούν εκτός από τον Ιβάν και τον Γκαρσία να φύγει ή να… γυρίσει πίσω στις ακαδημίες.

Δείτε την οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ και τα εκατοντάδες μηνύματα στα social media του συλλόγου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ