Παναθηναϊκός : Ο Διούδης και η μετάφραση της ανάρτησης του

Ο Σωκράτης Διούδης εξέφρασε τα συναισθήματα του με μία ανάρτηση που επιδέχεται αρκετών ερμηνειών...

Ο Σωκράτης Διούδης διανύει μία δύσκολη περίοδο. Ίσως και τη δυσκολότερη του στον Παναθηναϊκό, αφού από το καλοκαίρι του 2017, όταν μετακόμισε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, ουδέποτε είχε τόσο μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε δύο συνεχόμενες ήττες σε σημαντικά παιχνίδια.

Γιατί ο Διούδης ευθύνεται καθοριστικά για δύο από τα τρία γκολ που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό, αλλά και στο ένα από τα δύο τέρματα από τον Άρη. Αλλά και η γενικότερη απόδοση του σε αυτές τις αναμετρήσεις δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη και ο διεθνής γκολκίπερ φαίνεται πως περνάει το ντεφορμάρισμα του.

Οι δύο ήττες του Παναθηναϊκού στις δύο τελευταίες αγωνιστικές απομακρύνουν την ευρωπαϊκή επιστροφή και όπως είναι αναμενόμενο, οι οπαδοί δυσανασχετούν για την απώλεια του στόχου. Ένα μεγάλο μέρος της δυσαρέσκειας την εισπράττει ο Διούδης, αφού πάντα τα λάθη του τερματοφύλακα αναδεικνύονται περισσότερο από κάθε άλλου ποδοσφαιριστή.

Αυτή η αμφισβήτηση μοιάζει να έχει επηρεάσει τον Διούδη. Μετά το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, ο υπαρχηγός του Τριφυλλιού ανέλαβε δημοσίως την ευθύνη της ήττας. Αλλά μετά το ματς με τον Άρη, ο Διούδης αποχώρησε με έκδηλη την απογοήτευση στο πρόσωπο του, χωρίς να θελήσει να δηλώσει το παραμικρό.

Βέβαια, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και οι συμπαίκτες του συμπαραστάθηκαν στον 27χρονο γκολκίπερ και του εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους. Όμως, εκείνος αισθάνεται άσχημα και σε ένα βαθμό, νιώθει ότι βιώνει μία αμφισβήτηση που δεν του αξίζει.

Για αυτό και η ανάρτηση του Διούδη στο Instagram αποτυπώνει ακριβώς την ψυχολογική κατάσταση του: «Δυστυχώς, ο μόνος τρόπος κάποιοι άνθρωποι να μάθουν να σε εκτιμούν, είναι όταν σε χάσουν». Επειδή ο Διούδης έχει χαρίσει αρκετούς βαθμούς στο Τριφύλλι με τις αποκρούσεις του και όπως στήριξε την ομάδα, χρειάζεται στήριξη και αυτός με τη σειρά του…

Από την άλλη, η αντίδραση του Διούδη δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση αποχώρηση το καλοκαίρι. Είναι μία έκφραση των συναισθημάτων του 27χρονου γκολκίπερ και όχι κάτι περισσότερο. Ο «Μπάτμαν» θα συνεχίσει με τα πράσινα, αφού μόλις φέτος ανανέωσε το συμβόλαιο του…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από