Ο Ολλανδός Χίγκλερ στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, ο Ντελαζόντ στο Βικελίδης

Ο Ολλανδός Ντένις Χίγκλερ θα διευθύνει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, ενώ η ΚΕΔ όρισε τον Γάλλο Ντελαζόντ στο ματς του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Ο Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη.

Η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές των play off της Superleague για την 5η αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (21/4). Πιο συγκεκριμένα, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ επέλεξε δυο ξένους ρέφερι στα ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και του Άρη με τον ΠΑΟΚ.

Στο ματς του ΟΑΚΑ ο Άγγλος αρχιδιαιτητής όρισε τον Ολλανδό Ντένις Χίγκλερ, ο οποίος είναι ρέφερι της Β’ κατηγορίας της UEFA και δεν έχει σφυρίξει ξανά ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όμως ο 35χρονος ρέφερι είχε διευθύνει το Κραϊόβα-ΑΕΚ 0-2 στις 8/8/2019 για τον τρίτο προκριματικό του Europa League και το Ελλάδα-Μολδαβία 2-0 στις 11/10/2020 για το Nations League.

Στο Άρης-ΠΑΟΚ ορίστηκε ο 28χρονος Γάλλος Βίλι Ντελαζόντ, επίσης Β’ κατηγορίας που δεν έχει «σφυρίξει» ποτέ ελληνική ομάδα ούτε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ στο Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης διαιτητής θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από