Άρης: Με νέα πρόσωπα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα και με σύστημα 4-2-3-1 παρατάσσει την ομάδα του ο Άκης Μάντζιος στο σημερινό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ενδεκάδα με αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση μ΄ αυτή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, παρατάσσει ο Άκης Μάντζιος στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός άφησε στον πάγκο τον Μπρούνο Γκάμα για να του δώσει ανάσες, ενώ ο Δημήτρης Μάνος ξεκινάει στη κορυφή της επίθεσης. Ακόμα, στο βασικό σχήμα επέστρεψαν και οι Σάκιτς, Δεληζήσης, Μπερτόλιο και Μανσίνι.

Ο προπονητής του Άρη άλλαξε και το σύστημα, επιστρέφοντας στο 4-2-3-1, ενώ τερματοφύλακας είναι ο Κουέστα. Ο Σάκιτς δεξιά στην αμυντική γραμμή, ο Γκάνεα αριστερά, ενώ Δεληζήσης και Ρόουζ είναι το κεντρικό δίδυμο,

Οι Σάσα και Ματίγια στα αμυντικά χαφ, ο Γκαρσία δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Μανσίνι αριστερά και ο Μπερτόλιο πίσω από τον Μάνο που ξεκινάει στη κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Γκάμα, Σίλβα, Σούντγκρεν, Μπρούνο, Μπεναλουάν, Ντουάρτε, Μπαγκαλιάνης και Μαρτίνης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από