Σούντγκρεν: «Η φετινή σεζόν να αποτελέσει οδηγό για την επόμενη χρονιά»

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε για τη φετινή πορεία του Άρη αναφέροντας πως πρέπει να είναι οδηγός για την επόμενη σεζόν, ενώ σχολίασε και τη δική του απόδοση.

Το πρωτάθλημα της Superleague ολοκληρώθηκε και το Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε στην ΕΡΤ 3 για τη φετινή σεζόν που πραγματοποίησε η ομάδα του Άκη Μάντζιου, αλλά και για τη δική του απόδοση.

Ο Σουηδός ακραίος μπακ τόνισε πως η φετινή χρονιά πρέπει να αποτελέσει οδηγό για την επόμενη, ενώ επισήμανε πως όλοι στηρίζουν τον προπονηή τους και θέλουν να συνεχίζουν μαζί του.

Οι δηλώσεις του Ντάνιελ Σούντγκρεν:

Για την πορεία του στον Άρη και την απόδοσή του τη φετινή σεζόν:

«Θέλω να ξεχάσω τη πρώτη μου χρονιά στην ομάδα, ήταν δύσκολο που ήμουν εκτός ενώ ένιωθα μέρος της οικογένειας του ΑΡΗ. Θέλω να κρατήσω μόνο τις όμορφες αναμνήσεις από τη φετινή σεζόν».

Για το αν νιώθει ικανοποίηση με τα όσα πέτυχε ο Άρης:

«Ανάμεικτα τα συναισθήματα. Όταν ξεκινούσε η χρονιά, έμοιαζε ικανοποιητική η τρίτη θέση αλλά στη διάρκεια της σεζόν ήμασταν σταθερά δεύτεροι, οπότε αναπροσαρμόστηκε ο στόχος. Σίγουρα με λυπεί πολύ και ο αποκλεισμός στο κύπελλο. Είχαμε στόχο να κατακτήσουμε ένα κύπελλο, ωστόσο αυτό που συνέβη φέτος ίσως αποτελέσει οδηγό για την επόμενη χρονιά».

Για το τι περιμένει την επόμενη σεζόν:

«Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο προπονητή. Έχουμε όλα τα υλικά για να πετύχουμε κάτι καλύτερο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από