Ο Παναθηναϊκός έκανε κίνηση για τον Μπατάλια

Η πορτογαλική εφημερίδα «Record» γράφει ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δέχτηκε πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς για τον Αργεντινό αμυντικό χαφ.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού διατηρούν χαμηλούς τόνους για τα μεταγραφικά και αποφύγουν να σχολιάζουν τις φήμες που προέρχονται από το εξωτερικό. Το βέβαιο είναι πως οι «πράσινοι» δεν βιάζονται στις κινήσεις τους, αφού έχουν περιθώριο για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως στο Τριφύλλι δεν ασχολούνται με παίκτες. Αντίθετα, οι διοικούντες την ΠΑΕ πραγματοποιούν προεργασία σε κάποιες υποθέσεις, αναμένοντας τις εισηγήσεις του Γιοβάνοβιτς για να αρχίσουν ουσιαστικές συζητήσεις.

Ο 24χρονος Σκοπιανός στόπερ, Ντάρκο Βελκόφσκι είναι ένας που έχει ξεχωρίσει, όπως διαβάσατε στο «10» τη Δευτέρα. Ένας άλλος είναι ο 29χρονος Αργεντινός αμυντικός χαφ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ροντρίγκο Μπατάλια, όπως έγραψε την Κυριακή η πορτογαλική εφημερίδα «Record».

H «Record» επανέρχεται την Τρίτη στο ζήτημα και δίνει μία πιο προχωρημένη διάσταση στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μπατάλια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, άνθρωπος του Τριφυλλιού μετέφερε στην πρωταθλήτρια Πορτογαλίας πρόταση για δανεισμό του Αργεντινού με το ιταλικό διαβατήριο, η οποία περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς για τον Ιούνιο του 2022.

Το ρεπορτάζ της «Record» υποστηρίζει ότι η διοίκηση της Σπόρτινγκ σκέφτεται την προσφορά του Παναθηναϊκού και δεν έχει απαντήσει ακόμα. Το βέβαιο είναι πως ο Μπατάγκλια δεν έχει μέλλον στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», αφού ήδη ο προπονητής, Ρούμπεν Αμορίμ τον έχει ενημερώσει πως δεν τον υπολογίζει και πρέπει να βρει ομάδα για να φύγει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από