H… υπόθεση εσωτερικού στην ΑΕΚ για τον Βράνιες

Υπάρχει ένα πρόσωπο στην Ένωση που απεχθάνεται ο Βράνιες: ο Παναγιώτης Κονέ. Και μία ενδεχόμενη συνύπαρξη τους στα Σπάτα προμηνύεται δύσκολη...

Στην ιστορία της ΑΕΚ με τον Όγκνιεν Βράνιες η λογική έχει καταργηθεί προ πολλού. Σε κάθε μεταγραφική περίοδο που η Ένωση ψάχνει για στόπερ, το όνομα του Βόσνιου στόπερ απασχολεί την επικαιρότητα. Πότε με δόση αλήθειας και πότε από συνήθεια…

Πάντως, τον προηγούμενο Ιανουάριο το ενδεχόμενο να ξαναπαίξει ο Βράνιες στην ΑΕΚ ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Η διοίκηση της ΑΕΚ είχε μιλήσει με τον Βόσνιο αμυντικό, ο Μανόλο Χιμένεθ ως συνήθως δεν προέβαλε ενστάσεις, οπότε όλα ήταν έτοιμα για την επανασύνδεση.

Τι χάλασε τον βέβαιο γάμο; Ο Παναγιώτης Κονέ. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έθεσε βέτο για την επιστροφή του 31χρονου αμυντικού, αφού εκτίμησε πως ο ποδοσφαιριστής θα ασκούσε κακή επιρροή στα αποδυτήρια, λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα του. Και πως θα προκαλούσε προβλήματα που ο Κονέ δεν ήθελε να διαχειριστεί.

Φυσικά, ο Βράνιες έμαθε ποιος τον «έκοψε» από την ΑΕΚ. Για αυτό είχε αντιδράσει άσχημα και σε ένα Insta-story είχε γράψει ότι «δεν επέστρεψα στην ΑΕΚ για έναν π…η». Ο Βράνιες δεν το προχώρησε ώστε να γράψει και όνομα, αλλά… τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Στον Κονέ αναφερόταν ο Βράνιες και ο «κιτρινόμαυρος» παράγοντας το ξέρει.

Τώρα, ο Βράνιες απασχολεί και πάλι την ειδησεογραφία της ΑΕΚ και με αρκετές πιθανότητες να έρθει στην Αθήνα. Αυτό δεν προξενεί εντύπωση, παρότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε «κάψει» τον ποδοσφαιριστή στην πρόσφατη συνάντηση του με τους ρεπόρτερ, κάνοντας λόγο για… καμένα λάδια.

Το πιο σοβαρό ζήτημα είναι άλλο: αν η ΑΕΚ αποκτήσει τον Βράνιες, πως ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας θα συνεργαστεί με τον Παναγιώτη Κονέ; Διότι ο Κονέ συνεχίζει στο πόστο του και εκ των πραγμάτων, θα έχει καθημερινή επαφή με τον Βόσνιο στα Σπάτα. Ο Βράνιες δεν είναι και ο πιο ήρεμος άνθρωπος στις αντιδράσεις του και για τον Κονέ δεν τρέφει καλά αισθήματα. Και ο Κονέ το γνωρίζει καλά. Άραγε, θα πάρει τα μέτρα του σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Η συνέχεια επί των… Σπάτων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από