Τελικά «βάζεις καμένα λάδια σε νέο αυτοκίνητο» Τίγρη;

Τελικά «βάζεις καμένα λάδια σε νέο αυτοκίνητο» Τίγρη;

Μετά το… έπος Τίγρη με τον Λουτσέσκου έρχεται και δεύτερο καλοκαιρινό… single «Νοστράδαμου». Με τίτλο «τα λάδια του Βράνιες»…

Έχει σουξέ ο Τίγρης. Ατακαδόρος. Λογοτιμίκα όπως ο ίδιος επαναλαμβάνει. Ατάκες που έχουν γράψει ιστορία. Όπως το «όποιον θέλουμε τον κρατάμε» που είπε κάποτε για να ακολουθήσει η μεγάλη φυγή και διάλυση της ΑΕΚ που πήρε το πρωτάθλημα.

Όπως η… αποκάλυψη για τον Λουτσέσκου που θα πήγαινε σε άλλο πρωτάθλημα για αυτό δεν μπόρεσε να τον φέρει στην ΑΕΚ. Παρά το 1,3 εκατ. Ευρώ που έλεγε πως του έδινε… (σ.σ. Θεέ μου συγχώρα με…).

Τον Λουτσέσκου που όταν τελικά πήγε στον ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τον Τίγρη για τα καλά του λόγια λέγοντας και υπενθυμίζοντας σε όλους πως το πρωτάθλημα του 2018 ήταν κλεμμένο. Έτσι για να βάλει το «κερασάκι στην τούρτα» της συντριβής (sic) του διοικητή της ΑΕΚ.

Γιατί σας τα θυμίζω τώρα, Κυριακάτικα εν μέσω τριημέρου; Γιατί εγώ, ο Βασίλης ο Δεκάρικος που ακούω το κύμα να σκάει στα δύο μέτρα από το ατελείωτο κορμί μου ξαπλωμένο στην χάι λουξ ξαπλώστρα με το στρώμα κρεβατιού, κάτω από την ψάθινη ομπρέλα, πίνοντας τον καφέ μου και περιμένοντας το αρχοντικό πρωινό μου, θυμήθηκα τα «μεγαλεία» του Τίγρεως;

Πουρκουά (που λεν και οι Γάλλοι) δεν ρίχνω την βουτιά μου στην ήρεμη και δροσερή θάλασσα που αγναντεύω και λαχταρώ (σ.σ. ουάου) αλλά χτυπάω το πληκτρολόγιο ως ένας τίμιος εργάτης της ενημέρωσης;

Γιατί; Γιατί αγαπητοί μου αναγνώστες πήρε το μάτι του το δημοσίευμα γνωστής ΑΕΚιτζίδικης που λένε και στο χωριό μου, μια είδηση που έλεγε πως η ομάς του Τίγρη «βλέπει» τον Βράνιες!!

Ναι, τον Βόσνιο αμυντικό που έχει κάνει καριέρα στην ΑΕΚ και είναι τάμα του Τίγρη να παίξει τουλάχιστον τρεις φορές με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Όπως συνέβη με τον Χιμένεθ που ξεπέρασε τις προσδοκίες και όπως προσπαθεί να γίνει και με τον Αραούχο που ακόμη η Λας Πάλμας δεν τον δίνει δανεικό.

Τον Βράνιες όμως που σύμφωνα με μια ακόμη ατάκα του Τίγρη είναι «καμένα λάδια»! Ναι, δεν το θυμάστε; Τότε που έγινε η μάζωξη των ρεπόρτερ στα Σπάτα από τον Τίγρη για να ενημερώσει για την επόμενη μέρα της τραγικής σεζόν για την οποία προφανώς και δεν ευθυνόταν αυτός.

«Ο Βράνιες δεν είναι κακό παιδί. Έχει την τρέλα του. Δε νομίζω. Είναι καμένα λάδια, δεν τα βάζεις σε νέο αυτοκίνητο».

Έτσι είχε πει ο… Νοστράδαμος της ΑΕΚ. Τέτοια… δικαίωση ξανά. Και τώρα υπάρχει η απορία. Τελικά ο Βράνιες δεν είναι καμένα λάδια και ο Τίγρης είχε κάνει λάθος ή μήπως η ΑΕΚ δεν είναι νέο αυτοκίνητο; Πως θα δικαιωθεί λοιπόν ο Τίγρης εάν και εφόσον τελικά ο Βράνιες επιστρέψει;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ