«Ο Αϊτόρ παίρνει ευκαιρία στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού»

Η «El Comercio» δίνει μία νέα διάσταση στο μέλλον του Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα, αφού ισχυρίζεται πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον έχει στο πλάνο του.

Την πρόθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα αποκαλύπτει η ισπανική ιστοσελίδα «El Comercio». Σε σημερινό ρεπορτάζ της, η ιστοσελίδα ασχολείται με τον ποδοσφαιριστή επειδή αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο της Σπόρτινγκ Χιχόν.

Το δημοσίευμα επιβεβαιώνει ότι ο ατζέντης του Αϊτόρ συναντήθηκε στην Αθήνα με άνθρωπο του Παναθηναϊκού και ζήτησε τη λύση του συμβολαίου του πελάτη του. Η διοίκηση της ΠΑΕ απάντησε αρνητικά στο αίτημα του 25χρονου εξτρέμ, αφού συζητά την πώληση του και όχι την αποδέσμευση του.

Το δημοσίευμα τονίζει ότι ο μάνατζερ του Αϊτόρ πρότεινε στους ανθρώπους του Τριφυλλιού να αφήσουν ελεύθερο τον παίκτη και να διατηρήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης 20%. Πρόταση που απορρίφθηκε ασυζητητί…

Το νέο στοιχείο στην υπόθεση είναι ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φέρεται διατεθειμένος να δώσει ευκαιρία στον Αϊτόρ στη διάρκεια της προετοιμασίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Αϊτόρ δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Λάζλο Μπόλονι, αλλά ο Σέρβος προπονητής θέλει να τον τσεκάρει στις προπονήσεις.

Επιπλέον, ο Αϊτόρ φέρεται να έχει δεχτεί υψηλότερες προσφορές από την Ολλανδία, σε σύγκριση με την αντίστοιχη της Σπόρτινγκ Χιχόν. Η ισπανική ομάδα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί αυτά τα χρήματα και το δημοσίευμα τονίζει ότι η απόκτηση του ποδοσφαιριστή δυσκολεύει σημαντικά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από