Παναθηναϊκός: Το σημείο-κλειδί για τον Χατζηγιοβάνη

Η Αλτάι θα επανέρθει με νέα πρόταση, ενώ εκκρεμεί μία συζήτηση της ΠΑΕ με τον παίκτη για νέο συμβόλαιο.

Το ενδιαφέρον της Αλτάι για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη είναι δεδομένο και υπαρκτό. Η τουρκική ομάδα κατέθεσε δύο προτάσεις στον Παναθηναϊκό, αλλά αμφότερες απορρίφθηκαν επειδή ήταν μικρότερες του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, της άτυπης ρήτρας που είχε τεθεί για τον ποδοσφαιριστή.

Όμως, τα ρεπορτάζ από την Τουρκία επιμένουν ότι η Αλτάι δεν θα τα παρατήσει. Επειδή ο προπονητή της, Μουσταφά Ντενιζλί, έχει σχηματίσει εξαιρετική γνώμη για τον Χατζηγιοβάνη, η διοίκηση θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει την επιθυμία του.

Καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης θα παίξει η βούληση του Χατζηγιοβάνη. Αν ο παίκτης σκέφτεται να εγκατασταθεί στο Ιζμίρ ή αν δεν συγκινείται με την προοπτική της Τουρκίας. Πάντως, τα τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο Χατζηγιοβάνης ικανοποιήθηκε από την πρόταση της Αλτάι.

Σε μεγάλο βαθμό, πολλά θα εξαρτηθούν από την κουβέντα που θα έχει η πλευρά του Χατζηγιοβάνη με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για νέο συμβόλαιο. Γιατί ενδεχόμενη μεγάλη απόκλιση στο οικονομικό, ίσως να ωθήσει τον 24χρονο εξτρέμ στην έξοδο του «Γεώργιος Καλαφάτης».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από