Αστέρας Τρίπολης: Ανανέωσε τον Ριέρα έως το 2023

Στον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχίσει να αγωνίζεται και στη νέα σεζόν 2021-2022,ο Αντριάν Ριέρα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο επέκτασης διάρκειας δύο ετών με τους «Αρκάδες».

Στην επέκταση του συμβολαίου έως το 2023 του Ισπανού μέσου, Αντριάν Ριέρα, προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Ριέρα αγωνίζεται από τον Αύγουστο του 2019 στην Τρίπολη, ενώ η ομάδα παραμένει ικανοποιημένη από τις εμφανίσεις του.

Ο ίδιος ο Αντριάν Ριέρα, έπειτα από τις υπογραφές δήλωσε φανερά ενθουσιασμένος και χαρούμενος για την εξέλιξη, όπως και για την παρουσία του έως τώρα στους «Αρκάδες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη νέα συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή, Adrian Riera Torrecillas. Ο Adrian Riera υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023 και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον ΑΣΤΕΡΑ με τον αριθμό 23 στη φανέλα του.

Ο Ισπανός μέσος αγωνίζεται στον ΑΣΤΕΡΑ από την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και συνολικά έχει 60 επίσημες συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και έχει σημειώσει 4 γκολ».

Ο 25χρονος Ισπανός μέσος ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του:

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον ΑΣΤΕΡΑ. Πέρασα δύο πολύ όμορφα χρόνια και πιστεύω ότι και τα δύο επόμενα θα είναι γεμάτα με καλές στιγμές και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες για την ομάδα μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ για την εμπιστοσύνη που μού δείχνουν και να δηλώσω ότι θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Ελπίζουμε ότι τη φετινή σεζόν οι συνθήκες θα επιτρέψουν να υπάρχει κόσμος στις εξέδρες, διότι με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί. Vamos ASTERAS ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από