Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης : Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Σε ένα ματς με λίγες συγκινήσεις αλλά πολύ δυνατό φινάλε, ο Παναθηναϊκός έκλεψε τον βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας τον Αστέρα Τρίπολης στο 87’ στο τελικό 1-1 της Λεωφόρου.

Σε ένα ακόμα ματς ο Παναθηναϊκός έδειξε μαχητικότητα και παρά το γκολ του καλά οργανωμένου Αστέρα Τρίπολης με τον Μανιά, στο τελευταίο μισάωρο ανέβασε την απόδοσή του και με σκόρερ τον Λουντ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Ας δούμε ποιοι ξεχώρισαν από το σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Η επέμβαση που κάνει στο 90’ είναι απίστευτη. Κράτησε τον βαθμό, αφού ο Αστέρας θα μπορούσε να «κλέψει» τη νίκη σε αυτή τη φάση. Γενικά, άλλη μία καλή εμφάνιση από τον Διούδη, που δείχνει πως του χρόνου χωρίς Βλαχοδήμο μπορεί να καθιερωθεί.

ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: Τρίτο σερί εξαιρετικό παιχνίδι από τον Σουηδό, που προσαρμόζεται και ανεβαίνει συνεχώς, με στόχο να πάει στο Μουντιάλ. Είχε μια εξαιρετική πάσα στον Χατζηγιοβάννη, που τον έβγαλε τετ α τετ με τον μικρό να μην την εκμεταλλεύεται.

ΙΝΣΟΥΑ: Δεν ήταν σε καλή βραδιά, ούτε επιθετικά, ούτε αμυντικά. Το γκολ προέρχεται από σέντρα από τη δική του πλευρά. Είχε αργές επιστροφές και ήταν αναποτελεσματικός επιθετικά.

ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Εξαιρετικό παιχνίδι ξανά από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, που βοήθησε περισσότερο όταν πήγε στη μεσαία γραμμή και ο Παναθηναϊκός ανέβηκε, φτάνοντας στην ισοφάριση. Παθιασμένος και με τρεξίματα όσο κανείς.

ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ: Είχε προβλήματα με τον Μανιά, ο οποίος σημείωσε και το γκολ του Αστέρα, πηδώντας στην καρδιά της άμυνας του Παναθηναϊκού. Δεν κατάφερε να βοηθήσει ιδιαίτερα και έδειξε πολλές φορές… πανικό, όταν ο Αστέρας έκανε επίθεση.

ΛΟΥΝΤ: Το γκολ που πέτυχε ήταν υπέροχο στην εκτέλεσή του και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης. Γενικά η παρουσία του ήταν ξανά καλή και δείχνει πως ο άξονας του ταιριάζει περισσότερο από τα άκρα.

ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ: Δεν ήταν τόσο καλός όσο στο Καραϊσκάκη, αλλά κατάφερε σε πολλές περιπτώσεις να αναχαιτίσει επιθέσεις του Αστέρα. Δεν βοήθησε ιδιαίτερα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Κακή μέρα για τον Αφρικανό, που δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός. Είχε κακές επιλογές, έχανε εύκολα την μπάλα και δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΝΗΣ: Πολύ δραστήριος σε όλο το ματς, αποτέλεσε κίνδυνο για την αντίπαλη άμυνα, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει σε μια φάση στο 53’, που επιχείρησε να το κάνει με το κεφάλι, αντί να κοντρολάρει.

ΜΟΥΝΙΕ: Από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού. Πήγε να βάλει το… γκολ της ζωής του, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Μόνιμος κίνδυνος για την άμυνα του Αστέρα και σε μεγάλα κέφια για δεύτερο σερί ματς.

ΔΩΝΗΣ: Είχε μια πολύ καλή ευκαιρία, όταν σούταρε με τη μία έπειτα από γύρισμα, αλλά ο Αθανασιάδης του έβαλε στοπ. Καλή παρουσία, όμως εξακολουθεί να μένει μακριά από τις φάσεις.

ΜΟΛΙΝΣ: Στην επιστροφή του βοήθησε να γίνει ο Παναθηναϊκός πιο επιθετικός όταν μπήκε στο γήπεδο. Φάνηκε να μη φοβάται να μπει στις φάσεις, κάτι σημαντικό μετά την ταλαιπωρία που πέρασε.

ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Δεν είχε ιδιαίτερα σημαντική παρουσία στο ματς. Θα μπορούσε ο Αστέρας να σημειώσει κι άλλο γκολ με αυτόν στο γήπεδο και δεν διόρθωσε μια αμυντική γραμμή που γενικά είχε προβλήματα.

ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ: Μπήκε για να δώσει κι άλλη επιθετική πνοή. Πίεσε ψηλά, έτρεξε, προσπάθησε. Θετική η παρουσία του στα 15 λεπτά που τον είδαμε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από