Μια ανάσα από τον Άμραμπατ η ΑΕΚ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 34χρονου Μαροκινού εξτρέμ, Νορντίν Άμραμπατ βρίσκεται η ΑΕΚ. Σενάρια θέλουν την Ένωση να κοιτάζω και τον Τανάν της Φίτεσε.

Ο Νορντίν Άμραμπατ είναι ο εκλεκτός του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και της ΑΕΚ για τη θέση του αριστερού εξτρέμ που αναζητούν εδώ και καιρό οι «κιτρινόμαυροι». Ένα δυνατό όνομα, το οποίο ωστόσο βρίσκεται προς τη δύση της καριέρας του, αφού ο Μαροκινός είναι πλέον στα 34 χρόνια του και αγωνιζόταν στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο, με τον παίκτη να αναζητεί από τότε ομάδα στην Ευρώπη η οποία του πρόσφερε διετές συμβόλαιο, που δεν αποκλείεται να είναι και το τελευταίο της καριέρας του.

Ο Άμραμπατ προτάθηκε στην ΑΕΚ πριν από μερικές μέρες, αλλά το συμβόλαιο που είχε στη Σαουδική Αραβία (κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ ετησίως) δεν επέτρεπε περαιτέρω σκέψεις. Επιπλέον, υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν τη Μάλαγα να έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για να τον κάνει και πάλι δικό της, ενώ στο παιχνίδι βρισκόταν και η Φέγενορντ.

Συν το χρόνω οι απαιτήσεις του παίκτη άρχισαν να πέφτουν, ενώ πριν από δύο μέρες ο ίδιος έκανε γνωστό πως οι συζητήσεις με την Αλ Νασρ για ανανέωση συμβολαίου δεν έπιασαν τόπο και αποχαιρετούσε τον κόσμο.

Η ΑΕΚ μπήκε στο κόλπο, προσφέροντας διετές συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα για να πάρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην «Ένωση», ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα έχει αρκετά υψηλά μπόνους στόχων.

Προέρχεται από γεμάτη σεζόν, αφού είχε 34 συμμετοχές, με εφτά γκολ και τρεις ασίστ. Έχει αγωνιστεί σε Αϊντχόφεν, Καϊσέρισπορ, Γαλατασαράι, Μάλαγα, Γουότφορντ, Λεγανές ενώ την τελευταία τριετία ήταν στην Αλ Νασρ. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας 64 συμμετοχές και εφτά γκολ, ενώ έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Άγιαξ.

Στο μεταξύ τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει κάποια σενάρια που θέλουν την Ένωση να κοιτάζει και την περίπτωση του Ουσάμα Τανάν της Φίτεσε. Του 27χρονου εξτρέμ που αγωνίζεται τόσο δεξιά, όσο και αριστερά στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Το γεγονός πάντως πως ο Τανάν έχει συμβόλαιο με τους Ολλανδούς, ενώ η συμφωνία με τον Άμραμπατ μοιάζει δεδομένη, μάλλον καθιστά αδύνατη την απόκτηση και του έτερου Μαροκινού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από