Ονιεκούρου – «Έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς με τη Λαμία»

Ο Χένρι Ονιεκούρου μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας, ενώ αναφέρθηκε στα λόγια που είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες πριν τον αγώνα.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη κόντρα στη Λαμία, με τον Χένρι Ονιεκούρου να μιλά στο Mega και να αναφέρεται στο σημαντικό τρίποντο που πέτυχαν οι Ερυθρόλευκοι.

Παράλληλα, αποκάλυψε και όσα είπε στους παίκτες ο Πέδρο Μαρτίνς πριν την έναρξη της αναμέτρησης, με τον Πορτογάλο τεχνικό να παροτρύνει τους ποδοσφαιριστές του να έχουν θάρρος και να παλέψουν για πάρουν αυτό που θέλουν.

Οι δηλώσεις του Χένρι Ονιεκούρου:

Για το παιχνίδι με τη Λαμία: «Ήταν μια πολύ κλειστή αναμέτρηση. Κάναμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια γιατί ήταν πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί για εμάς.

Έπρεπε οπωσδήποτε να τους κερδίσουμε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το παιχνίδι μας, με το αποτέλεσμα, είναι ακριβώς αυτό που θέλαμε και έτσι επιθυμούμε να συνεχίσουμε».

Για το τι τους είπε ο Πέδρο Μαρτίνς: «Λόγια ενθαρρυντικά, να έχουμε θάρρος και κουράγιο και να παλέψουμε μέχρι να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Μετά το παιχνίδι ήρθε η ικανοποίηση και φυσικά είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από