Άρης – Επιστροφές υπό βροχή στο Δασυγένειο

Κάτω από αντίξοες συνθήκες η προπόνηση των παικτών του Άρη, στην οποία συμμετείχαν και οι Ντιαγέ, Σούντγκρεν και Μπράμπετς.

Με προπόνηση υπό καταρρακτώδη βροχή συνεχίστηκε η προετοιμασία τών παικτών του Άρη ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Δευτέρας με τη Λαμία. Ο Ντιαγέ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε και ακολούθησε το πρόγραμμα εκγύμνασης στο Δασυγένειο, όπως και οι Σούντγκρεν και Μπράμπετς που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες τών χωρών τους. Ο Καμαρά ακολούθησε μέρος της προπόνησης και ο Σάκιτς συντηρητικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες (καταρρακτώδης βροχή) πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και τακτική) ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας στη Λαμία (18/10, 19:30).

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν τόσο οι διεθνείς Ντάνιελ Σούντγκρεν και Γιάκουμπ Μπράμπετς όσο και ο Ντιαγέ (ο Τζέιμς Τζέγκο αναμένεται τελικά το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη).

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έκανε και σήμερα πρόγραμμα επανένταξης (συμμετείχε στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό), ενώ συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Εμάνουελ Σάκιτς, λόγω ενοχλήσεων το πόδι (από χτύπημα).

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από