Παναθηναϊκός: Εκτός οι Μαουρίσιο – Βιγιαφάνιες κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τους Λούκας Βιγιαφάνιες και Ζοζέ Μαουρίσιο να μένουν εκτός.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με πρωινή προπόνηση εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής (27/2, 19:30) με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Το πρόγραμμα της προπόνησης των «πράσινων» περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε και την αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ενώ συνέχισε την θεραπεία του και ο Ζοζέ Μαουρίσιο και αυτό σημαίνει πως δεν θα βρίσκονται στην αποστολή του Παναθηναϊκού εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Επιπλέον συνέχισαν την θεραπεία τους οι Φεντερίκο Μακέντα, Ραμόν Λούντκβιστ και Γιασίν Αγιούμπ.

Έτσι αφού έμεινε εκτός αποστολής ο Βαγιαφάνιες την θέση του πιθανόν στην βασική ενδεκάδα θα πάρει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ενώ επιστρέφει και ο Σένκεφελντ, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: 

Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Βιτάλ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από