Ατρόμητος – Ιωνικός 0-1: Πέρασε και από το Περιστέρι το… τρένο της Νίκαιας

Ο ασταμάτητος Ιωνικός έφτασε στην τέταρτη διαδοχική του νίκη, επικρατώντας του Ατρομήτου με 1-0 μέσα στο Περιστέρι.

Ασταμάτητος και πρωτοπόρος ο Ιωνικός! Η ομάδα της Νίκαιας πανηγύρισε μια ακόμη εκτός έδρας νίκη, κόντρα στον Ατρόμητο αυτή τη φορά (0-1), χάρη σε γκολ του Αίας Άοσμαν και «πάτησε» στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος.

Τέταρτη διαδοχική νίκη και πέμπτη σε 6 αγώνες για το σύνολο του Δημήτρη Σπανού, που παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα σε αυτή τη διαδικασία, καθώς «έσπασε» το άηττητο της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Ο αγώνας ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό και οι ευκαιρίες δεν άργησαν να έρθουν. Ο Κιβρακίδης απείλησε με μακρινό σουτ, που απέκρουσε ο Βίντμαρ στο 2′, ενώ στο 4′ ο Γιαννιώτης μπλόκαρε μια προσπάθεια του Ντάλσιο.

Μάλιστα, στο 4ο λεπτό ο Ατρόμητος έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί, με τον Ρομάο να διώχνει την μπάλα λίγο πριν εκείνη περάσει τη γραμμή, μετά από σουτ του Κουλούρη.

Έπειτα από 6 λεπτά οι Περιστεριώτες βρήκαν δίχτυα με τον Κουλούρη, όμως το τέρμα τους ακυρώθηκε έπειτα από χρήση VAR, καθώς είχε προηγηθεί χέρι. Μετά από το εκρηκτικό ξεκίνημα ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Ο Δημήτρης Σπανός προχώρησε σε δύο αλλαγές πριν την έναρξη του δεύτερου μέρους, με τους Άοσμαν και Τουράμ να περνούν στις θέσεις των Κιάκου και Μάντζη, αντίστοιχα. Η μία από τις δύο μάλιστα αποδείχτηκε… χρυσή.

Ο λόγος για την είσοδο του Άοσμαν στο ματς, με τον Συριανό άσο να ανοίγει το σκορ στο 66′ με μια φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ύστερα από 8 λεπτά, οι Νικαιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία και για δεύτερο γκολ, όταν ο Τουράμ τελείωσε πολύ άσχημα μια καλή αντεπίθεση.

Οι γηπεδούχοι θέλησαν να τιμωρήσουν στο 76′ την ομάδα της Νίκαιας, με τον Άλιμπεκ να βγάζει σε θέση τετ α τετ τον Κουλούρη και εκείνος να κερδίζει πέναλτι μετά από αντικανονική ανατροπή του Βίντμαρ. Ο Έλληνας επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση, όμως σημάδεψε το δοκάρι.

Στην αμέσως επόμενη φάση, η ομάδα του Κόλμαν κέρδισε κι άλλο πέναλτι ύστερα από χέρι του Βαλεριάνου σε σουτ του Κιβρακίδη , αλλά ο κ. Αγγελάκης πήγε να δει τη φάση στο VAR και αποφάσισε ότι δεν πρόκειται για παράβαση.

Έτσι λοιπόν, ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ στην ισοφάριση και ο Ιωνικός πανηγύρισε μια ακόμη νίκη στα πλέι άουτ.

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης – Κιβρακίδης, Έρλινγκμαρκ, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο – Χαρίσης, Σάλομον, Καρτάλης (72′ Μπεντινέλι) – Ροτάριου (72′ Άλιμπεκ), Κουλούρης, Μουνίθ.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Βίντμαρ – Μύγας, Τσιριγώτης (90’+3′ Βαφέας), Ρομαό, Σάντσες, Βαλεριάνος – Κάνιας, Κιάκος (46′ Άοσμαν), Ντάλσιο (90’+4′ Πογοσιάν) – Λένις (89′ Καμπράλ), Μάντζης (46′ Τουράμ).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από