Νέα σενάρια στο Μεξικό για ΑΕΚ και Τσιτσαρίτο

Οι Μεξικανοί συνεχίζουν να... στέλνουν τον Τσιτσαρίτο στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ βιώνει δύσκολες στιγμές μετά και την αποτυχία εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τα μεταγραφικά έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα, με τους Μεξικανούς ωστόσο, να διατηρούν την Ένωση στο… κόλπο για την απόκτηση του Τσιτσαρίτο.

Τα σενάρια συνεχίζονται και για ακόμη μια μέρα είχαμε… βροχή δημοσιευμάτων για την ΑΕΚ και τον πρώην επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με το «strikers.futbol» ο Μεξικανός επιθετικός θα αποχωρήσει από το MLS και η Ένωση του Ματίας Αλμέιδα αποτελεί μια ελκυστική επιλογή για τον ίδιο.

Μάλιστα, στο Μεξικό υποστηρίζουν πως σύντομα οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του 33χρονου φορ.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν στο Μεξικό για ΑΕΚ και Τσιτσαρίτο:

«Αυτές οι εβδομάδες αναμένεται να είναι οι τελευταίες του Τσιτσαρίτο στο MLS, από τη στιγμή που ένας προπονητής που τον γνωρίζει πολύ καλά επιδιώκει την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Ο λόγος για τον Ματίας Αλμέιδα που υπέγραψε πριν από λίγες εβδομάδες στην ΑΕΚ και ζήτησε τον Χαβιέρ Ερνάντες ως μία από τις πρώτες μεταγραφές.

Τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμα αλλά Αργεντινός προπονητής θέλει να έχει τον Τσιτσαρίτο και θα γίνει πρόταση στους LA Galaxy τις επόμενες ημέρες.

Ο Μεξικανός φορ μπορεί να επιστρέψει στην Ευρώπη και ένα πρωτάθλημα παθιασμένο όπως το ελληνικό, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να ανοίξει η μεταγραφική περίοδος για να δούμε τις θα γίνει».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από