Εν αναμονή των αποφάσεων Μελισσανίδη στην ΑΕΚ: «Εγώ θα αποφασίσω ποιος θα φύγει»

Εν αναμονή των αποφάσεων Μελισσανίδη στην ΑΕΚ: «Εγώ θα αποφασίσω ποιος θα φύγει»

Άπαντες περιμένουν τις αποφάσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ. Τι έλεγε ο ίδιος στο στενό του περιβάλλον.

Καζάνι που… βράζει είναι η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα μετά και την αποτυχία εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το εφετινό μαρτύριο των «κιτρινόμαυρων» ολοκληρώθηκε με ακόμη μια ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, σε ένα ντέρμπι όπου και στήθηκαν λαϊκά δικαστήρια από τους οπαδούς της ομάδας.

Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Μακέλι, τα υβριστικά συνθήματα έδιναν και έπαιρναν από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ, με τους Μελισσανίδη, Παπαδόπουλο, Κονέ και Παπαδημητρίου να βρίσκονται στο επίκεντρο των αποδοκιμασιών.

Η επόμενη μέρα μοιάζει αρκετά δύσκολη για την ΑΕΚ και άπαντες περιμένουν τις αποφάσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη. Τα περισσότερα στελέχη βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, με τον ισχυρό άνδρα του δικεφάλου να αναλαμβάνει δράση.

Ο Μελισσανίδης θέλει να ξεδιαλύνει το τοπίο με τα στελέχη της ΠΑΕ, ενώ δεν προτίθενται να ακούσει τις φωνές των «κιτρινόμαυρων» οπαδών. «Εγώ θα αποφασίσω ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν», έλεγε στο στενό του περιβάλλον, δείχνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τις προθέσεις του. Είναι δεδομένο πως κάποιοι θα απομακρυνθούν από την κιτρινόμαυρη καθημερινότητα, με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης να ζυγίζει καταστάσεις και δεδομένα.

Η ομάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, η οργή του κόσμου ξεχειλίζει και τα πάντα κρέμονται από μια κλωστή στην ΑΕΚ. Όπως φαίνεται, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες σε όλα τα επίπεδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ