Οικονόμου: «Είμαστε σε συνεννόηση με τον ΠΑΟΚ για τη Νέα Τούμπα»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και μίλησε για το έργο της Νέας Τούμπας και τη συνεργασία με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Οικονόμου επισκέφτηκε τη Θεσσαλονίκη και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και το πλάνο που υπάρχει από την κυβέρνηση για το νέο γήπεδο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για τη Νέα Τούμπα και ξεκαθάρισε πως οι άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Δικεφάλου του βορρά έτσι ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση του έργου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπρόσωπου:

«Θέλω να εκφράσω και από εδώ, από τη Θεσσαλονίκη, την ικανοποίηση της Κυβέρνησης για την πρόοδο που συντελείται σε ό,τι αφορά τις πρόδρομες διαδικασίες για τη δημιουργία του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Έχει ήδη εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα για τη Νέα Τούμπα και έχουμε το κανονιστικό και ρυθμιστικό πλαίσιο προκειμένου ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει, επιτέλους, ένα νέο υπερσύγχρονο γήπεδο, αλλά ταυτόχρονα να προχωρήσουμε και σε μία συνολική ανάπλαση της γύρω περιοχής. Υπάρχει πια η δυνατότητα -σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ- να ολοκληρωθούν οι αδειοδοτικές διαδικασίες και να προχωρήσουν γρήγορα τα έργα. Πρόκειται για ένα έργο με πολλαπλές αναπτυξιακές συνέπειες για την Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από