«Συμφωνία Αδάνα Ντερμισπόρ – Αοσμαν»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, η Αδάνα Ντερμισπόρ έχει συμφωνήσει με τον Αίας Αοσμαν.

Ετοιμος να μετακομίσει στην Τουρκία και την Αδάνα Ντερμισπόρ είναι ο Αίας Αοσμαν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες οι ιστοσελίδες στην Τουρκία.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε ο Ιωνικός στην περσινή Super League, φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Αδάνα Ντερμισπόρ, προκειμένου να επιστρέψει στην τούρκικη ομάδα, στην οποία είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2019/2020.

Ο Αοσμαν ήταν στην Αδάνα Ντερμισπόρ όταν αυτή βρισκόταν στη δεύτερη κατηγορία του τούρκικου ποδοσφαίρου. Τότε είχε πραγματοποιήσει 30 συμμετοχές, με 8 γκολ και 3 ασίστ. Τώρα, όμως, η τούρκικη ομάδα ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία και θέλει να πάρει πίσω τον Σύριο μεσοεπιθετικό, με τον ίδιο να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής.

Η «σφήνα» της Αδάνα Ντερμισπόρ, στην οποία είναι προπονητής ο Βιτσέντσο Μοντέλα, όπως είναι λογικό, δυσκολεύει πολύ την προσπάθεια των ανθρώπων του Ιωνικού να κρατήσουν τον 27χρονο στο ρόστερ της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Πέρσι, ο Σύριος πραγματοποίησε συνολικά 34 συμμετοχές, έχοντας 8 γκολ και 11 ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από