Ο Ιωνικός κράτησε τον καλύτερο τερματοφύλακα της περσινής Super League

Ο Ιωνικός κράτησε τον καλύτερο τερματοφύλακα της περσινής Super League

Ο 27χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Νίκας μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Με τη φανέλα του Ιωνικού θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, με τον 27χρονο τερματοφύλακα να ανανεώνει τη συνεργασία του με την ομάδα της Νίκαιας μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Χουτεσιώτης αποκτήθηκε από τον Ιωνικό το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στην εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε η ομάδα του Δημήτρη Σπανού.

Ο 27χρονος πορτιέρο την περσινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 32 αναμετρήσεις και κράτησε ανέπαφη την εστία του 7 φορές, όντας ο καλύτερος τερματοφύλακα της περσινής Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Λευτέρη Χουτεσιώτη για τα δύο επόμενα χρόνια, ως το 2024.

Ο Λευτέρης ήρθε στην ομάδα μας το περασμένο καλοκαίρι και αποτέλεσε έναν κέρβερο κάτω από τα δοκάρια. Ήταν ο πρώτος τερματοφύλακας σε αποκρούσεις στο πρωτάθλημα με 95, ο πρώτος στη σχετική λίστα με τα περισσότερα κλεψίματα (121), ενώ κράτησε 7 φορές ανέπαφη την εστία του.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Λευτέρης Χουτεσιώτης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ιωνικός: «Οι άνθρωποι της ομάδας ήταν άψογοι απέναντί μου. Είναι κάτι που εκτιμώ κι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση να παραμείνω. Μου φέρθηκαν εξαιρετικά.

Ο Ιωνικός με βοήθησε να επιστρέψω στο προσκήνιο, να ακουστεί ξανά το όνομά μου. Πάντα υπάρχουν φιλοδοξίες και υψηλότεροι στόχοι τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Είμαι σίγουρος πως τη νέα σεζόν μπορούμε να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα. Επίσης. η πορεία που πραγματοποιήσαμε την περασμένη σεζόν ήταν ένας σημαντικός λόγος για να παραμείνω στην ομάδα.

Η εμπιστοσύνη των διοικούντων και του τεχνικού επιτελείου προς το πρόσωπό μου, έκανε πιο εύκολη την απόφασή μου. Ευχαριστώ την οικογένεια του Ιωνικού».

Η οικογένεια του Ιωνικού του εύχεται καλή τύχη για τη νέα σεζόν και να είναι υγιέστατος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ