«Aπογοήτευση στη Ρέιντζερς λόγω… Τσόλακ»

Απογοητευμένοι φέρεται να είναι οι άνθρωποι της Ρέιντζερς μετά το «όχι» του ΠΑΟΚ στην πρόταση τους για την απόκτηση του Αντόνιο Τσόλακ.

Την ώρα που κάποια δημοσιεύματα από την Σκωτία υποστηρίζουν πως Ρέιντζερς και ΠΑΟΚ έχουν δώσει τα χέρια για την πώληση του Αντόνιο Τσόλακ, στις τάξεις της σκωτσέζικης ομάδας υπάρχει έντονη αποηογήτευση για το νέο «όχι» του Δικεφάλου στην πρόταση της.

Διαβάστε επίσης: Έκανε το «μπαμ» του καλοκαιριού ο Μαρινάκης: Στον Ολυμπιακό ο Βρσάλικο! (pics)

Έτσι αναφέρει τουλάχιστον η «Scottish Sun», η οποία ασχολείται καθημερινά με την εν λόγω υπόθεση που αφορά τον ΠΑΟΚ, τη Ρέιντζερς και τον Τσόλακ, όπως και τα υπόλοιπα ΜΜΕ της Σκωτίας.

«Η Ρέιντζερς ψάχνει την κίνηση για τον Κροάτη επιθετικό εδώ και αρκετό καιρό και φαινόταν να έχει πετύχει μια συμφωνία με όρους που λέγεται πως ικανοποιούσαν και την ομάδα και τον παίκτη.

Στην ομάδα των Ρέιντζερς ‘ανυπομονούν’ να φέρουν νέα πρόσωπα πριν ξεκινήσει η προετοιμασία στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας την επόμενη εβδομάδα.

Ο Τσόλακ είναι ο κύριος στόχος των «Τζερς» αφού εντυπωσίασε ως δανεικός στη Μάλμε το 2021, πέτυχε 14 γκολ σε 26 αγώνες πρωταθλήματος και σημείωσε ένα τέρμα εναντίον της Ρέιντζερς σε έναν αγώνα για τα προκριματικά του Champions League.

Αλλά οι ελπίδες των Ρέιντζερς να έχουν τον Αντόνιο Τσόλακ μαζί τους στη βάση τους στο Αλγκάρβε την επόμενη εβδομάδα έχουν δυσκολέψει καθώς ο ΠΑΟΚ δεν έχει δεχτεί να τον παραχωρήσει μέχρι να πάρει αντικαταστάτη…

Ο Τζιοβάνι φαν Μπρονκχόρστ φαίνεται να είναι απογοητευμένος με την αργή αντίδραση της ομάδας στις μεταγραφές του καλοκαιριού όσο και οι οπαδοί, δεδομένου του συντομευμένου χρονικού πλαισίου που έχουν», αναφέρει χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από