Έκανε το «μπαμ» του καλοκαιριού ο Μαρινάκης: Στον Ολυμπιακό ο Βρσάλικο! (pics)

Έκανε το «μπαμ» του καλοκαιριού ο Μαρινάκης: Στον Ολυμπιακό ο Βρσάλικο! (pics)

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε και επίσημα τη «βόμβα» του καλοκαιριού, καθώς ο Σίμε Βρσάλικο ανακοινώθηκε και επίσημα από τους πρωταθλητές Ελλάδας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Σίμε Βρσάλικο είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την τεράστια μεταγραφή, επιβεβαιώνοντας πλήρως to10.gr. Ο Κροάτης δεξιός μπακ βρίσκεται από χθες στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας, που ενεργοποίησαν και με τη βούλα τη μεγάλη «βόμβα» του καλοκαιριού.

Όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, ο Βρσάλικο είχε έρθει στην Ελλάδα πριν μερικές μέρες για να συζητήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη την περίπτωση να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και ο ηγέτης του συλλόγου ήρθε σε συμφωνία με τον 30χρονο μπακ, κλείνοντας μια μεταγραφή που μόνο οι Πειραιώτες μπορούν να πραγματοποιήσουν.

Ο Βρσάλικο λοιπόν βρίσκεται από την Παρασκευή στην Αθήνα, όπου πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, με τον Μιλτιάδη Μαρινάκη μάλιστα να προαναγγέλλει την απόκτηση του Κροάτη με story στο instagram.

Όσον αφορά το πόσο σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αρκεί να δει κανείς το βιογραφικό του Βρσάλικο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν μερικές μέρες από την Ατλέτικο Μαδρίτης του Τσόλο Σιμεόνε.

Ένας ποδοσφαιριστής από το πάνω ράφι και σε πολύ καλή ηλικία, που είναι 52 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Κροατίας, ήταν βασικό «γρανάζι» στους ροχιμπλάνκος και έχει περάσει και από τις Ίντερ και Σασουόλο.

Από εκεί και πέρα, μετά και την επισημοποίηση της μεγάλης κίνησης του Μαρινάκη, ο Βρσάλικο θα ξεκινήσει μόνος του προπονήσεις και από Δευτέρα, θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της ομάδας, ακολουθώντας και έξτρα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Θα δουλέψει σκληρά για να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς το συντομότερο δυνατό και φυσικά να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια με την Μακάμπι Χάιφα, για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: 

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Σίμε Βρσάλικο.

Ο 30χρονος Κροάτης δεξιός μπακ, γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου 1992, υπέγραψε για τρία χρόνια στους «ερυθρόλευκους».

Από το 2016 ο διεθνής ακραίος αμυντικός ανήκε στην Atlético Madrid, με την οποία πραγματοποίησε 99 συμμετοχές, έχοντας τρία γκολ και δέκα ασίστ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 20 στη La Liga, τα πέντε στο Champions League, τα δύο στο Copa del Rey, ενώ έπαιξε και στον ημιτελικό του ισπανικού Supercopa εναντίον της Athletic Bilbao.

Την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 έπαιξε στην Inter με τη μορφή δανεισμού, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Dinamo Zagreb, Lokomotiva Zagreb, Genoa και Sassuolo.

Στη σπουδαία του καριέρα έχει μετρήσει 89 αγώνες στη Serie A και 69 στη La Liga.

Με τη Dinamo Zagreb κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα (2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013) και δύο κύπελλα (2010-2011, 2011-2012), ενώ με την Atlético Madrid πήρε πρωτάθλημα (2020-2021) και Europa League (2017-2018).

Έχει εκπροσωπήσει 52 φορές την εθνική Κροατίας, με την οποία το 2018 ήταν βασικός στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Γαλλίας. Έδωσε το παρών σε δύο Ευρωπαϊκά (2012, 2016) και σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα (2014, 2018).

H ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ