Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς εν όψει της πρεμιέρας

Σχεδόν έτοιμη έχει την ενδεκάδα του για το ματς της πρεμιέρας με τον Ιωνικό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Με το μυαλό στην πρεμιέρα της Super League είναι άπαντες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

Το «τριφύλλι» έχει στρέψει την προσοχή του στο ματς με τον Ιωνικό την Κυριακή στο «Απόστολος Νικολαϊδης», με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές τους να στοχεύουν ξεκάθαρα μονάχα στη νίκη, ώστε να γίνει ένα ξεκίνημα με το δεξί στη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ενας δαίμονας από τη Νότια Κορέα μας αναστάτωσε ευχάριστα!

Ο Σέρβος τεχνικός έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει τα πλάνα του και μάλιστα φέρεται να έχει καταλήξει στο μεγαλύτερο κομμάτι της ενδεκάδας. Πιο συγκεκριμένα, πέρα από τον έναν κεντρικό αμυντικό που θα πάρει τη θέση του τραυματισμένου Σένγκεφελντ, δίπλα στον Μάγκνουσον, ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει ήδη ποιους θα επιλέξει για τις υπόλοιπες θέσεις.

Τη δεδομένη στιγμή, αυτοί που «παίζουν» για τη θέση δίπλα στον Ισλανδό σέντερ μπακ, είναι οι Σάρλια, Πούγγουρας και Κουρμπέλης. Εφόσον ο Γιοβάνοβιτς επιλέξει τον αρχηγό του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας, τότε ο Αλεξανδρόπουλος θα παίξει στον άξονα, μαζί με τους Τσέριν και Ρούμπεν.

Ειδάλλως, εάν ο Σέρβος επιλέξει έναν εκ των άλλων δύο, τότε ο Κουρμπέλης θα παίξει στον άξονα, αντί του Αλεξανδρόπουλου. Οι υπόλοιποι που αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού, είναι οι Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Αϊτόρ, Παλάσιος και Σπόραρ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από