Οριστικό: Ο Μπερνάρντ ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι έρχεται στην Ελλάδα

Οριστικό: Ο Μπερνάρντ ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι έρχεται στην Ελλάδα

Οριστικά παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Μπερνάρντ. Ολοκληρώθηκε η ανταλλαγή των εγγράφων και ο Βραζιλιάνος ενημέρωσε τους «πράσινους» πως μέχρι την Παρασκευή θα είναι στην Αθήνα.

Η μεταγραφή του καλοκαιριού είναι πλέον γεγονός και τίποτα δεν μπορεί να τη χαλάσει. Ο Μπερνάρντ θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού, σε ένα deal που θα αγγίξει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ συνολικά για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μετά τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Βραζιλιάνο πριν από λίγες μέρες και το «ναι» της Σαρίγια στην πρόταση για τα χρήματα που θα κληθεί να δώσει εκείνη για την πρώτη σεζόν, απέμενε να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή των απαραίτητων εγγράφων όλων των εμπλεκομένων και να φιξαριστεί η ημερομηνία άφιξης του 30χρονου μεσοεπιθετικού στη χώρα μας. Κάτι που συνέβη πριν από λίγη ώρα.

Η ανταλλαγή των εγγράφων μεταξύ του Παναθηναϊκού, των ατζέντηδων του ποδοσφαιριστή και της ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ολοκληρώθηκε και ο παίκτης ενημέρωσε τους ανθρώπους του τριφυλλιού πως έρχεται στην Ελλάδα με την… επόμενη πτήση. Ο Μπερνάρντ στην επικοινωνία του με τον Παναθηναϊκό έκανε γνωστό πως θα είναι στην Αθήνα μέχρι την Παρασκευή και πλέον θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης: Deal 5 εκατομμυρίων ευρώ – Αυτή είναι η οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού – Μπερνάρντ – Σαρίγια

Ο ίδιος, άλλωστε, όπως είχαμε επισημάνει τις προηγούμενες μέρες, είχε αποχαιρετίσει και τους συμπαίκτες του στη Σαρίγια, μετά το τελευταίο φιλικό με την Αλ Κουβέιτ, αφού ήταν βέβαιος για την οριστική κατάληξη του θέματος.

Ο Μπερνάρντ θα είναι στην Ελλάδα εντός των επόμενων 48 ωρών, πιθανότατα θα υπάρξει και ενημέρωση από πλευράς Παναθηναϊκού για… υποδοχή στον παίκτη, αλλά έτσι κι αλλιώς αναμένεται να υπάρξει τέτοια την ερχόμενη Κυριακή στη Λεωφόρο. Εκεί που για πρώτη φορά ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να αποθεώσει τον νέο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, αφού ο Βραζιλιάνος είναι πολύ πιθανό να παρακολουθήσει από κοντά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ