Ολυμπιακός: Το «ταυρί» Ουί-Τζο Χουάνγκ που παίζει άμεσα, ο Ρέτσος που τσέκαρε τα εισιτήρια και οι δυο εκπλήξεις…

Με σταθερά βήματα ο Ολυμπιακός ενισχύεται σε θέσεις – κλειδιά την ώρα που οι επόμενες μέρες φέρνουν αλλαγές και χαμόγελα…

Και κάπως έτσι στο τέλος της καλοκαιρινής περιπέτειας συνεχίζει μόνος του. Ο Ολυμπιακός ξεπερνώντας το σοκ του σκληρού αποκλεισμού από την Μακάμπι Χάιφα αλλά και τις αναγκαίες αλλαγές που ακολούθησαν κατάφερε, έστω και δύσκολα, να βρίσκεται στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Μόνος και έρημος σε ένα καλοκαίρι που είδαν την Ευρώπη να χάνεται με το… καλημέρα ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και Άρης ενώ η ΑΕΚ δεν είχε μπει καν στην διαδικασία, ο Ολυμπιακός μπόρεσε παρά τα προβλήματα που είχε να βρει τις λύσεις.

Διαβάστε επίσης: Κορμπεράν: «Στόχος η πρώτη θέση στον όμιλο με καλό ποδόσφαιρο»

Το ζητούμενο βεβαίως είναι να μπορέσει όσο πιο γρήγορα γίνεται να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και να είναι και πιο αποτελεσματικό, καθώς το χθεσινό ματς θα μπορούσε κάλλιστα να έχει… τελειώσει εύκολα από το 90λεπτο χωρίς να χρειαστεί ο Βάτσλικ να κάνει τον… Ντουκαντάμ (σ.σ. επειδή οι νέοι μπορεί να μην τον ξέρουν, ο Ρουμάνος τερματοφύλακας της Στεάουα που στον τελικό του 1986 του Κυπέλλου Πρωταθλητριών με την Μπαρτσελόνα είχε πιάσει 4 πέναλτι).

Με το φινάλε του αγώνα και την πρόκριση μπήκε σε εφαρμογή το τελικό σχέδιο για την ενίσχυση του ρόστερ με τον Ουί-Τζο Χουάνγκ να ανακοινώνεται επίσημα και να μπαίνει άμεσα στα πλάνα του Κάρλος Κορμπεράν.

Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός είναι πανέτοιμος αγωνιστικά ενώ τα νούμερα του στις εργομετρικές που έκανε ήταν εντυπωσιακά! Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως αυτοί που ξέρουν καλά πρόσωπα και καταστάσεις έλεγαν πως αν με τον Ιν-μπεόμ Χουάνγκ εντυπωσιαστήκαμε με τον Ουί-Τζο Χουάνγκ θα «πάθουμε πλάκα».

Όλα βεβαίως θα φανούν στο χορτάρι όμως είναι αλήθεια πως ο 29χρονος επιθετικός διαθέτει όλα τα φόντα για να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο επιθετικό κομμάτι στον Κάρλος Κορμπεράν.

Στο δρόμο για την Αθήνα και την δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό είναι και ο Πάνος Ρέτσος που έχει ήδη τσεκάρει τα εισιτήρια της επιστροφής. Η μεταγραφή είναι κλεισμένη και απομένει ο ερχομός του στη χώρα μας για τα τυπικά και την ανακοίνωση του. Μέσα στα αμέσως επόμενα 24ωρα ο Ρέτσος θα είναι εδώ και από τον αγώνα με τον Αστέρα και μετά θα τεθεί στη διάθεση του Κορμπεράν.

Ο Έλληνας αμυντικός έρχεται με μεγάλη δίψα για να προσφέρει στην ομάδα που αναδείχθηκε και να βρει και ο ίδιος μια νέα αρχή αφήνοντας πίσω του τις δυσκολίες που τον ταλαιπώρησαν. Τι ακολουθεί μετά; Τουλάχιστον άλλες δύο με τρεις μεταγραφές με τις πληροφορίες να θέλουν τον Ολυμπιακό να ψάχνει στα… ψηλά ράφια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Υπάρχουν ήδη περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά για την ενίσχυση μεσοεπιθετικά της ομάδας αλλά και για τα άκρα της άμυνας με την εβδομάδα που έρχεται να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πιθανό να κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Στο ίδιο διάστημα αναμένεται και η οριστική επιστροφή στη δράση του Κώστα Φορτούνη υπογράφοντας νέο συμβόλαιο και μπαίνοντας άμεσα στις προπονήσεις για να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στη διάθεση του προπονητή του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από