«Οι Έρθκουεϊκς απέρριψαν πρόταση της ΑΕΚ για τον Κικάνοβιτς» (pic, vid)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση για τον 22χρονο εξτρέμ, Μπέντζι Κικάνοβιτς, ωστόσο οι Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς την απέρριψαν.

Επίσημη πρόταση για τον Μπέντζι Κικάνοβιτς φέρεται να κατέθεσε η ΑΕΚ! Πρόκειται για έναν 22χρονο Αμερικανό εξτρέμ, με ρίζες από τη Βοσνία, Μπέντζι Κικάνοβιτς, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Ματίας Αλμέιδα λόγω της συνύπαρξής τους στο MLS.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, η Ένωση έκανε κρούση στους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς για την απόκτηση του νεαρού ακραίο επιθετικού και μάλιστα με επταψήφιο αριθμό! Όπως αναφέρει ωστόσο ο δημοσιογράφος, Τζεφ Ρούετερ, η ομάδα του MLS δεν θέλησε να μπει σε διαπραγματεύσεις και απέρριψε την πρόταση των «κιτρινόμαυρων».

Μάλιστα, το «άκυρο» αυτό ήρθε από την ομάδα του Σαν Χοσέ, παρότι ο Μπέντζι Κικάνοβιτς μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θελήσει μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς το τωρινό συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος του 2022!

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος πάντως αναφέρει ότι εφόσον η ΑΕΚ ανεβάσει την πρόταση της, τότε δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο 22χρονος φέτος έχει 5 γκολ και 4 ασίστ σε 23 συμμετοχές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από