Ολυμπιακός – ΑΕΚ : Αναβλήθηκε η υπόθεση των ερυθρόλευκων στο Διαιτητικό!

Ο λόγος ήταν διότι δεν εμφανίστηκε μέλος του Δικαστηρίου, χωρίς μάλιστα να ενημερώσει σχετικά!

Μπορεί η FIFA να ζητά την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εκδίκαση των ανοικτών δικαστικών υποθέσεων που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο οι αρμόδιες Αρχές στην Ελλάδα, συνεχίζουν στη λογική τα… ζώα μου αργά!

Σήμερα Πέμπτη (12/4) περιμέναμε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, να αποφανθεί για την προσφυγή του Ολυμπιακού σχετικά με την τιμωρία της αφαίρεσης 3 βαθμών για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Τελικά η υπόθεση δεν εκδικάστηκε καθώς το Δικαστήριο δεν είχε την απαιτούμενη σύνθεση! Συγκεκριμένα κάποιο μέλος του Διαιτητικού απουσίαζε χωρίς μάλιστα να έχει ενημερώσει σχετικά, δηλαδή χωρίς τα υπόλοιπα μέλη να έχουν γνώση το αν θα τελικά θα παραστεί!

Η ώρα κύλησε και έτσι ο πρόεδρος του Διαιτητικού Δικαστηρίου αναγκάστηκε να αναβάλλει την υπόθεση! Πλέον η υπόθεση θα εκδικαστεί, όχι αύριο όπως θα ήταν το λογικό, αλλά την Τετάρτη 18 Απριλίου και ώρα 17:00. Να θυμίσουμε πως η εν λόγω υπόθεση έχει ήδη λάβει δύο αναβολές στην εφέσεων!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι νομικοί εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, Βασίλης Δημακόπουλος και Αργύρης Λίβας, αποχώρησαν, εκφράζοντας την ευχή «…να μην έχει πάθει κάτι ο άνθρωπος», εννοώντας φυσικά το μέλος του Δικαστηρίου που απουσίασε.

Όλα αυτά για ένα ματς το οποίο πραγματοποιήθηκε την 20η αγωνιστική στις 4 Φεβρουαρίου! Τα συμπεράσματα δικά σας…

Ένα ματς το οποίο διεξήχθη στις… 4 Φεβρουαρίου!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από