Οικονόμου σε Παυλόπουλο για Παναθηναϊκό: «Τώρα σε περιμένει ο Αχιλλέας ο Μπέος…» (vid)

Ο Δημήτρης Οικονόμου είχε διάθεση για χιούμορ στον Άκη Παυλόπουλο και αναφέρθηκε στο 9x9 του Παναθηναϊκού αλλά και στον... Αχιλλέα Μπέο.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Άρη με 1-0 στις καθυστερήσεις στη Λεωφόρο με γκολ του Αντράζ Σπόραρ και έκανε το 9×9 στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας τη ξέφρενη πορεία του για το φετινό πρωτάθλημα.

Οι οπαδοί του τριφυλλιού έχουν ενθουσιαστεί με την ομάδα φέτος και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Άκης Παυλόπουλος. Συγκεκριμένα, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα», ο δημοσιογράφος, μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου είχαν χιουμοριστική διάθεση και αναφέρθηκαν στην 9η νίκη του τριφυλλιού με ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Οικονόμου προσπάθησε να… προσγειώσει τον συμπαρουσιαστή του, ενώ τον προετοίμασε για μια ενδεχόμενη ήττα από τον Βόλο την επόμενη αγωνιστική, τονίζοντας ότι τον «περιμένει ο Αχιλλέας ο Μπέος»…

Αναλυτικά όσα είπαν στην εκπομπή του ΣΚΑΙ:

«Το πιο δυνατό ξεκίνημα στην ιστορία μου. Μιλάμε για απογείωση. Πάμε για το 10/10. Έχω φύγει τώρα εγώ, είμαι αλλού». είπε ο Παυλόπουλος ο οποίος είναι γνωστός για την αγάπη του για τον Παναθηνϊκό με τον Οικονόμου ο οποίος υποστηρίζει τον Ολυμπιακό να του λέει: «Το 9/9 έχει ξαναγίνει; Αν γίνει το 10/10 θα σε παραδεχτώ, παίζεις στον Βόλο, δύσκολο. Είναι ο Μπέος εκεί. Σε περιμένει ο Αχιλλέας ο Μπέος», με τον συνομιλητή του να μην… πτοείται και να απαντά: «Με περιμένει ο Μπέος, πάω κι εγώ. Θα συναντηθούμε, θα τα πούμε, θα παίξουμε και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από