«Τρέλα» στον Παναθηναϊκό για τα εισιτήρια με τον Βόλο – Τουλάχιστον 5.000 θα ζητήσουν οι Πράσινοι

«Τρέλα» στον Παναθηναϊκό για τα εισιτήρια με τον Βόλο – Τουλάχιστον 5.000 θα ζητήσουν οι Πράσινοι

Η φανταστική πορεία του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα φέρνει... απόβαση στον Βόλο από τους φίλους του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα πετυχαίνοντας την ένατη συνεχόμενη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αυτή τη φορά κόντρα στον Άρη.

Οι Πράσινοι θέλουν να έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, όπως η επικείμενη κόντρα στον Βόλο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Superleague, όπου θα επιδιώξει και το δέκατο «τρίποντο» στη σεζόν.

Η ζήτηση αναμένεται να είναι τεράστια, γι’ αυτό στο «τριφύλλι» αναμένεται να ζητήσουν τουλάχιστον 5.000 εισιτήρια από τη διοίκηση της Θεσσαλικής ομάδας. Αυτός ο αριθμός θα καλύψει το μεγάλο πέταλο στο Πανθεσσαλικό και δεν φαίνεται να προκύπτει κάποιο πρόβλημα ασφαλείας.

Ο Βόλος έχει κάνει γνωστό πως θα δώσει κανονικά εισιτήρια σε όποια ομάδα το αιτηθεί επίσημα και το αίτημα του Παναθηναϊκού θα εξεταστεί στη σύσκεψη που θα γίνει ανάμεσα στους δύο συλλόγους και την αστυνομία με 1-2 μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ