ΑΕΚ: Όλο και πιο κοντά σε Κικάνοβιτς, τι γίνεται με τον Σιλά

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται η υπόθεση του Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς για την ΑΕΚ. Επαφή και με τον Ισιάγκα Σιλά της Τουλούζ.

Με γοργούς ρυθμούς φαίνεται πως «τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς για την ΑΕΚ!

Ο 22χρονος Αμερικανός εξτρέμ πιέζει από τη δική του πλευρά τη Σαν Χοσέ να τον αφήσει να πάει στην Ένωση, η οποία φέρεται να έχει κάνει σημαντικά βήματα στην υπόθεση, καθώς πλέον οι δύο ομάδες βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στο deal.

Η ομάδα του MLS φέρεται να θέλει σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει, με την ΑΕΚ να έχει καταθέσει τις τελευταίες ημέρες νέα βελτιωμένη πρόταση η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά στα «θέλω» των Αμερικανών.

Στο στρατόπεδο της Ένωσης ωστόσο έχουν στρέψει την προσοχή και στην απόκτηση ενός αριστερού μπακ, καθώς ο Μοχαμάντι θα λείψει για αρκετό διάστημα. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», οι «κιτρινόμαυροι» επικοινώνησαν με τον Ισιάγκα Σιλά, τον 28χρονο αριστερό μπακ της Τουλούζ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Γάλλους έως το καλοκαίρι.

Με τα τωρινά δεδομένα μάλιστα, δεν αποκλείεται να βγει και στο «σφυρί», καθώς η Τουλούζ δεν του προσφέρει το συμβόλαιο που επιθυμεί εκείνος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από