Τι γίνεται με Ντόρσεϊ – Ποιος είναι ο αδιαπραγμάτευτος όρος του Ολυμπιακού…

Τι γίνεται με Ντόρσεϊ – Ποιος είναι ο αδιαπραγμάτευτος όρος του Ολυμπιακού…

Ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, είναι σε στάση αναμονής για την απόφαση του, ενώ παράλληλα έχει θέσει έναν αδιαπραγμάτευτο όρο.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης στην Ευρώπη την τελευταία εβδομάδα και έχει όλα τα μάτια στραμμένα πάνω του, αφού έχει μείνει ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο ομογενής γκαρντ έχει απασχολήσει τον Ολυμπιακό, τη Φενέρ, τη Μονακό, τη Βιλερμπάν και τις Μπολόνια και Παρτιζάν, παρόλα αυτά δεν βιάζεται να απαντήσει στις ομάδες που τον κυνηγούν.

Ο λόγος είναι ότι ο Ντόρσεϊ ψάχνει κάτι στο ΝΒΑ ακόμη, τουλάχιστον για μερικές μέρες ακόμη και εφόσον δεν το βρει τότε θα εξετάσει τις επιλογές του στην Ευρώπη, με τον Ολυμπιακό να είναι ένα από τα φαβορί για να τον κάνει δικό του.

Από εκεί και πέρα, οι ερυθρόλευκοι θέλουν δεδομένα τον παίκτη και πάλι πίσω για πολλούς λόγους και θα καταθέσουν την πρόταση τους (αν δεν το έχουν κάνει ήδη). Εξάλλου πρόκειται για έναν αθλητή με σπουδαία προσόντα που μπορεί να κάνει τα πάντα, γνωρίζει το περιβάλλον και τον προπονητή και θα εγκλιματιστεί άμεσα, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι είναι Έλληνας.

Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός παρότι θέλει πολύ τον Ντόρσεϊ δεν «καίγεται» κιόλας, αφού έχει ένα πλήρες ρόστερ, για αυτό και θέλει να αποκτήσει τον ομογενή γκαρντ με τον δικό του τρόπο. Αυτός περιλαμβάνει λοιπόν έναν αδιαπραγμάτευτο όρο στις επαφές που έχουν οι δυο πλευρές. Και δεν είναι άλλος από τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, αφού ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κινηθεί για να τον κάνει δικό του μόνο για μερικούς μήνες.

Ο Ολυμπιακός θέλει να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα με συμβόλαιο τουλάχιστον για 1,5 χρόνο, δηλαδή έως και το καλοκαίρι του 2024 και ακόμη παραπάνω αν αυτό είναι δυνατόν, ενώ ιδανικά θα ήθελε να βάλει ρήτρα σε περίπτωση που τοποθετηθεί buy out, αφού δεν θέλει κάθε λίγους μήνες να ασχολείται με το αν θα μείνει η αν θα πάει στο ΝΒΑ ο Ντόρσεϊ.

Κλείνοντας, τα δεδομένα πλέον είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα στην υπόθεση, με τον Ολυμπιακό και τη Φενέρ να δίνουν τη «μάχη» τους για τον παίκτη, αφού η Μονακό και οι Βίρτους και Παρτιζάν δεν μοιάζουν να έχουν προσελκύσει από όλες τις πλευρές τον ίδιο τον Ντόρσεϊ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ