Άρης: Οι σκέψεις του Πάρντιου και ο Καμαρά

Ο Άγγλος τεχνικός αναμένεται να κάνει τις τελικές του δοκιμές ενόψει του αυριανού (18/1) εκτός έδρας προημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει αυτή τη φορά και ο Μαυριτανός επιθετικός.

Ο Άρης θέλει να κάνει στον αυριανό (18/1) εκτός έδρας προημιτελικό με τον Ολυμπιακό το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ενώ ο Άλαν Πάρντιου αναμένεται να κάνει στην πρωινή προπόνηση τις τελευταίες του δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.

Ο Άγγλος τεχνικός δεν έχει «ανοίξει» ακόμα τα χαρτιά του σε ότι αφορά το βασικό σχήμα, ενώ ενδιαφέρον, παρουσιάζει η διαχείριση του Καμαρά. Ο Μαυριτανός επιθετικός δεν αγωνίστηκε στο κυριακάτικο (15/1) ματς πρωταθλήματος με τους «ερυθρόλευκους», τα πράγματα, όμως, αναμένεται να είναι διαφορετικά στο Κύπελλο.

Ο Καμαρά θα πάρει, πιθανότατα, χρόνο συμμετοχής, στην αυριανή αναμέτρηση, καθώς ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς, ενώ το πιθανότερο είναι ότι θα αγωνιστεί βασικός στο παιχνίδι (21/1) πρωταθλήματος με τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακόμα, ο Πάρντιου περιμένει να δει και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Νταμπό, που έκανε χθες πρόγραμμα αποθεραπείας, εξαιτίας του τραυματισμού του στη γάμπα. Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να δώσει έμφαση και στις ασκήσεις τελικής προσπάθειας, θέλοντας να διορθώσει τις αδυναμίες που εμφανίζει η ομάδα του στο σκοράρισμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από