Έσκασε τώρα από το Βέλγιο: «Η Άντερλεχτ μπαίνει για Χάμες»

«Βόμβα» για την Άντερλεχτ και τον Χάμες Ροντρίγκες, καθώς οι Βέλγοι αποκαλύπτουν έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού.

Ο Χάμες Ροντρίγκες πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό.

Μετά από τα σενάρια στην Τουρκία για κρούση της Γαλατασαράι για την απόκτηση του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού, κυκλοφορούν νέες φήμες από το Βέλγιο για τον σούπερ σταρ του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, οι Βέλγοι αποκαλύπτουν ότι η Άντερλεχτ ψάχνει για ποδοσφαιριστή πίσω από τον επιθετικό από το πάνω ράφι και έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Χάμες, ο οποίος έχει «αναγεννηθεί» στον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «VoetbalNieuws», η βελγική ομάδα θέλει να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και είναι έτοιμη να μπει στη «μάχη» για την απόκτηση του Ροντρίγκες, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, προς το παρόν στην Άντερλεχτ εξετάζουν όλες τις επιλογές τους, όμως ο Κολομβιανός είναι πολύ ψηλά στη λίστα της και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο άμεσο μέλλον.

Η βελγική ομάδα δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, καθώς είναι στην 11η θέση της βαθμολογίας, μακριά από τα play off και τις θέσεις που οδηγούν στα ευρωπαϊκά εισιτήρια και είναι διατεθειμένη να βάλει αρκετά λεφτά για να προχωρήσει για μεταγραφές. Με τον Χάμες να είναι μια περίπτωση που κοιτάζει…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από