Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Χάμες Ροντρίγκες

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Χάμες Ροντρίγκες

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις και στην προπόνηση της Τρίτης (24/1) θα κριθεί η συμμετοχή του στον επαναληπτικό με τον Αρη.

Την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (25/1, 19:30) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ξεκίνησε ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι μετά το 1-0 του «Γ. Καραϊσκάκης», θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ως στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ενα ματς για το οποίο είναι αμφίβολος ο Χάμες Ροντρίγκες, καθώς ο Κολομβιανός σούπερ σταρ νιώθει ενοχλήσεις. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα προσπαθήσει να προπονηθεί την Τρίτη (24/1) με την υπόλοιπη ομάδα και ανάλογα με το τι θα συμβεί θα αποφασιστεί εάν θα βρίσκεται στην «ερυθρόλευκη» αποστολή που θα ταξιδέψει στη συμπρωτεύουσα.

Διαβάστε επίσης: Απίθανο buzzer beater του Γουόκαπ στο Περιστέρι

Η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον Αρη θα κριθεί στην προπόνηση της Τρίτης, με τον Μίτσελ να περιμένει τα νεότερα από την κατάσταση του Κολομβιανού σούπερ σταρ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ισπανός τεχνικός των πρωταθλητών στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι για τον επαναληπτικό του «Κλεάνθης Βικελίδης», αποκάλυψε ότι θα προβεί σε αλλαγές στην 11άδα, όχι μόνο τόσες πολλές όσες έκανε στο πρώτο παιχνίδι.

«Θα ψάξουμε να βρούμε κάποιες λύσεις σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ τελευταία, σε παίκτες που δεν έχουν τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αλλά που φυσικά ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας και που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα. Ωστόσο οι αλλαγές δεν θα είναι τόσο πολλές», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ