Τι απάντησε ο Ολυμπιακός στη νέα πρόταση της Μονπελιέ για τον Ρέαμπτσιουκ

H Μονπελιέ έκανε νέα πρόταση ύψους 4.5 εκατ. ευρώ για τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά και ο Μολδαβός μπακ θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι.

Το βράδυ της Δευτέρας (30/1) υπήρξαν ρεπορτάζ στο εξωτερικό, σύμφωνα με τα οποία ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση της Μονπελιέ για τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ ύψους 4 εκατ. ευρώ.

Σήμερα, οι Γάλλοι επανήλθαν και έκαναν νέα προσφορά ύψους 4.5 εκατ. ευρώ για τον Μολδαβό αριστερό μπακ. «Σύμφωνα με πληροφορίες, η  Μονπελιέ ανέβασε την προσφορά της στα 4.5 εκατομμύρια ευρώ για τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος επίσης είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Μπολόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα sportitalia.com.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Αυτές είναι οι ημερομηνίες των ημιτελικών του Κυπέλλου

Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, ο Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά και στη νέα πρόταση που έκανε ο γαλλικός σύλλογος και ο Μολδαβός αριστερός μπακ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ελλάδα, φορώντας τα χρώματα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 31 αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, έχοντας 5 ασίστ σε 2.535 λεπτά.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από