Το «δώρο» του Μίτσελ στους παίκτες του Ολυμπιακού

Ο Μίτσελ μετά τις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και τις εξαιρετικές εμφανίσεις έκανε ένα ιδιαίτερο... δώρο στους παίκτες των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά στα play off της Superleague, επικράτησε με 3-0 στο Πανθεσσαλικό του Βόλου και πλησίασε ακόμη περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι ερυθρόλευκοι στα τελευταία παιχνίδια παίζουν εξαιρετικά, παίρνουν συνεχόμενα τρίποντα και ο Μίτσελ με αφορμή και τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες έκανε ένα πολύ ιδιαίτερο… δώρο στους ποδοσφαιριστές του ενόψει και της δύσκολης συνέχειας μετά την επιστροφή των διεθνών.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να δώσει τριήμερο ρεπό στους παίκτες του Ολυμπιακού για όσα πέτυχαν το τελευταίο διάστημα, αλλά και για να γεμίσουν «μπαταρίες» για τα ντέρμπι που ακολουθούν.

Έτσι, η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα στις 18:00, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν τρία 24ωρα για να χαλαρώσουν. Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι ποδοσφαιριστές εκμεταλλεύονται και με το παραπάνω το ρεπό, πριν από τα 4 ντέρμπι σε 11 ημέρες (2-12 Απριλίου) με Άρη, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από