Γιατί ο Κασάμι είναι παράδειγμα στον Ολυμπιακό του Μίτσελ…

Γιατί ο Κασάμι είναι παράδειγμα στον Ολυμπιακό του Μίτσελ…

Ο Παϊτίμ Κασάμι είναι ο ορισμός του τι έχει καταφέρει να κάνει ο Μίτσελ μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει κάτι μοναδικό στο δεύτερο μισό της σεζόν, καθώς από το -12, όπου βρισκόταν έχει πλησιάσει στο -3 από την κορυφή και έχει βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα στις 9 εναπομείναντες αγωνιστικές των Play off της Super League.

Οι ερυθρόλευκοι είναι για τα καλά στο «κόλπο» του πρωταθλήματος, ειδικά μετά τις νίκες επί της ΑΕΚ και του Βόλου και τα πάντα θα κριθούν στο… νήμα. Ο Μίτσελ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, έχει διαχειριστεί άψογα το ρόστερ που έχει στη διάθεση του και έχει πάρει ειδικά το τελευταίο δίμηνο το 100% από κάθε ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί.

Το πλέον τρανταχτό παράδειγμα δεν είναι άλλο από τον Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από μερικούς μήνες, έμεινε κανονικά στην ομάδα και βρέθηκε μόλις για πρώτη φορά στην 11άδα την Κυριακή κόντρα στον Βόλο.

Ο Ελβετός μέσος του Ολυμπιακού πήρε φανέλα βασικού για να χωρέσει στα παπούτσια του τιμωρημένου Ινμπεόμ Χουάνγκ και τα πήγε περίφημα. Υπήρξαν πολλά ματς που δεν χώρεσε έστω στην αποστολή, άλλα που έμεινε απλά στον πάγκο.

Ο 30χρονος όμως την πρώτη φορά που χρειάστηκε μπήκε και έσπασε τα κοντέρ. Όχι με το γκολ που πέτυχε ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη, ούτε για το υψηλό ποσοστό ευστοχίας στις μεταβιβάσεις. Για τα 12,3 χιλιόμετρα που έτρεξε σε ένα παιχνίδι που εν πολλοίς ο Ολυμπιακός το είχε καθαρίσει από το 36΄όταν και προηγήθηκε με 2-0.

Ο Κασάμι είναι ο ορισμός του τι έχει καταφέρει ο Μίτσελ από την πρώτη ημέρα που επέστρεψε στον Ρέντη και πως έχει κερδίσει τους ποδοσφαιριστές, που ακόμη και αν είναι πιο πίσω στο ροτέισον, όταν αγωνιστούν θα τα δώσουν όλα για την ομάδα.

Ο Κασάμι στο ματς με τον Βόλο ήταν αναμφίβολα μαζί με τον Φορτούνη οι κορυφαίοι και προσέφερε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να έχει ένα εύκολο απόγευμα και ταυτόχρονα να ευχαριστήσει τους χιλιάδες οπαδούς που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ