Νέα σενάρια για Χάμες Ροντρίγκες

Συνεχίζουν να ασχολούνται με τον Χάμες Ροντρίγκες στην Τουρκία.

Μεγάλη πέραση φέρεται να έχει στην Τουρκία ο Χάμες Ροντρίγκες.

Οι Τούρκοι δεν σταματούν να ασχολούνται με τον σταρ του Ολυμπιακού, δίνοντας συνέχεια στα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Ολυμπιακού: «Αλλοίωση πρωταθλήματος από ΕΠΟ, ΚΕΔ και την εγκληματική οργάνωση της ΑΕΚ»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα (που αναπαράγονται και στην Κολομβία), ο νεαρός άσος θέλει να μετακομίσει στην Πόλη και την Μπεσίκτας.

Οπως αναφέρει η τουρκική Fanatik, ο Χάμες Ροντρίγκες έχει αρνηθεί την ανανέωση συμβολαίου με τον Ολυμπιακό και επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στους «Μαυραετούς». Παράλληλα, οι Τούρκοι υπογραμμίζουν πως ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός είναι μία επιλογή για τους «αετούς» της Κωνσταντινούπολης που θα τους βοηθήσει να εκθρονίσουν την Γαλατασαράι την επόμενη χρονιά.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φόρα που στη γειτονική χώρα ασχολούνται με τον 31χρονο σταρ. Πριν λίγες μέρες, η Fotomac έκανε λόγο για επικοινωνία της Μπεσίκτας με την πλευρά του παίκτη προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του.

Αξίζει να σημειωθεί πως την εφετινή σεζόν, ο 31χρονος άσος του Ολυμπιακού μετράει 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 5 γκολ και 6 ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από